Navigáció


RSS: összes ·
Újévi fogadalom - novellapályázat

2012-01-15 20:30:54, 215 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Csupán szavak... amiket suttog a szél blogoldal pályázatot hirdet "Újévi fogadalom" címmel.
A pályázat mottója: Alkoss határozott ecsetvonásokkal!

A pályázatra minden olyan író/írogató személy alkotásait várják, aki kihívást érez a pályázatokban, kész a fejlõdésre, az építõ jellegû kritika fogadására.

A pályázatra legfeljebb 8000 karakter (szóközzel) terjedelmû írásokat várnak, amik valamilyen módon kapcsolódnak a pályázat címéhez.
A cél, hogy egy kerek történetet tudj elmesélni legfeljebb 8000 karakterben (körülbelül 2 oldal A4), ne maradjanak hiányosságok, ne egy regénybõl kiragadott rész legyen. Ehhez ki kell alakítani a tömörítés technológiáját, hogy néhány szóval is érzékeltetni tudj, határozott ecsetvonásokkal alkosd meg a képet, amit az olvasó majd elképzel a novellád olvasása közben.

A jelentkezési határidõig várható az öttagú zsûri bemutatkozása, írástechnikai segédanyag, valamint egy ihletadó bejegyzés is.

Jelentkezni a baloghnehedi@gmail.com e-mail címre írt levélben lehet. Ugyanide várják a novellákat.
A novellákat és a hozzájuk fûzött értékelést a beadási határidõt követõ hetek napjain a Csupán szavak... amiket suttog a szél oldalon olvashatjátok, majd az eredményhirdetés az összes novella felkerülése után történik meg.

A nyertesek könyvjutalomban, tárgyjutalomban részesülnek, és az elsõ három helyezett novelláját szakember fogja kézbe venni, aki elvégzi rajta a szerkesztést, így ennek menetébe is bepillantást nyerhettek.

Beérkezési határidõ: 2012. 01. 22.
További információ: Csupán szavak... amiket suttog a szél

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 01. 22.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 16
Regisztrált: 1
Kereső robot: 10
Összes: 27
Jelenlévők:
 · Öreg


Könyvajánló

Pekka:
Smaragd VeremPopovics Péter: Smaragd Verem

Ez a kötet egy válogatás az elmúlt évtizedben létrejött írásaimból, több mint háromnegyede szerelmes vers.
Ennek a leírhatatlan érzésnek a gyönyörű...


Tovább...

Zeneajánló

Hányszor tegyelek vissza?
Küldte: Jeji

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.242 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz