Navigáció


RSS: összes ·
Szárnyas Malac rajz- és meseíró pályázat

2012-01-14 15:34:51, 309 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Bóbita Bábszínház rajz- és meseíró pályázatot hirdet "Szárnyas Malac" címmel. Azt várják a pályázóktól, hogy rajzolják le a számukra legkedvesebb elõadást, amit a Bóbita Bábszínházban valaha láttak!
A meseíró pályázat keretében pedig arra buzdítják a közönséget, hogy írjanak mesét a Szárnyas Malacról! A képeket (A4-es vagy A3-as méretben, tetszõlegesen megválasztott rajzeszközzel elkészítve), az írásokat (maximum 3 gépelt oldal terjedelemben, kinyomtatva) a Bóbita Bábszínházba kell eljuttatni(Pécs 7626, Felsõvámház u. 50.) postán, vagy személyesen.


A rajzok és mesék hátoldalára ne felejtsék el ráírni az alkotó nevét, életkorát, lakcímét, telefonszámát vagy egyéb elérhetõségét, illetve a pályázat(ok) címét:
„Szárnyas Malac” (mese) vagy „Szárnyas Malac” (rajz)

Az alkotások közül Sramó Gábor, a Bóbita Bábszínház igazgatója, Méhes Károly író és Nagy Márta keramikusmûvész választja majd ki a legszebbeket, legkedvesebbeket.

A kiválasztott mûveket megjelentetik egy ünnepi kiadványban, amelybõl egy-egy számot a díjazott pályázók is kapnak a Bóbita születésnapi rendezvénysorozatának hetében (2012. április 21-28.) rendezett díjkiosztón – természetesen a további jutalmak mellett!

Beérkezési határidõ: 2012. 01. 31.
Eredményhirdetés: 2012. április 21-28 között

További információ: bobita.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 01. 31.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 16
Regisztrált: 0
Kereső robot: 15
Összes: 31

Könyvajánló

Polgár Veronika:
Készen-létPolgár Vera: Készen-lét

A Készen-lét c könyv rendhagyó alkotás úgy szerkezetében, mind tartalmában. Egy ma is létező helyszín szolgál rendezőelvként a novellák és a cím nélküli, rövi...


Tovább...

Zeneajánló

Bress: Egyedül maradtam
Küldte: bress

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0743 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz