Navigáció


RSS: összes ·
Az én mesém

2012-01-13 16:26:56, 235 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A volt Pataky, most Kõrösi Csoma Sándor Kõbányai Kulturális Központ idén hatodik alkalommal hirdeti meg mesepályázatát, ezúttal 3 kategóriában:
I. 6-12 éves gyermek
II. 13-17 éves gyermek
III. felnõtt

Kizárólag elektronikusan, a nagy.krisztina@korosi.org címre küldött maximum 1 oldalas mesékkel lehet pályázni. A mese elejére írd rá a neved, a kategóriád, az e-mail címed, ahol a nyár folyamán is értesíteni tudunk! A zsûri csak a feltételeknek megfelelõ munkákat értékeli.
A tárgy rovatba "Az én mesém" szöveget írd!

A legjobb alkotásokból szeretnék megjelentetni "Az én mesém 5" címû mesekönyvet.

Beérkezési határidõ: 2012. 04. 10.
Eredményhirdetés: a VI. országos Mesefesztiválon 2012 szeptemberében.

További információ: nagy.krisztina@korosi.org
Kõrösi Csoma Sándor Kõbányai Kulturális Központ

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 04. 10.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat


Heti ajánló

Natalie Danaisz: milonga

Ajánló: marisom

Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 19
Regisztrált: 6
Kereső robot: 19
Összes: 44
Jelenlévők:
 · aron
 · Divima
 · Flovv
 · hegeanna
 · Nagygyörgy Erzsébet
 · PiaNista


Könyvajánló

TKMirage:
KörforgásTóth Katalin Mirage: Körforgás

Japánul a költő: shijin, két jel a shi = vers (költemény) és a jin = ember összekapcsolása. A shi jel a hosszú tekercsre írt szöveg olvasóját ábrázolja...


Tovább...

Zeneajánló

Turcsán Tibor - Veletek
Küldte: TurcsanTibor

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1334 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz