Navigáció


RSS: összes ·
Életút - Önéletírói pályázat idõseknek, nyugdíjasoknak

2012-01-04 15:06:25, 345 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Nemzeti Erõforrás Minisztérium Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelõs Államtitkárság és a Nemzeti Erõforrás Minisztérium Sajtófõosztálya meghirdeti közös pályázatát.
Pályázati témakör:
- személyes múlt egy-egy eseménye,
- életút,
- történelmi pillanat megírása,
- emlékezetes pillanat megírása.
Pályázók köre: 60 év feletti természetes személyek.

A pályázat úgy is benyújtható, ha azt a nagyszülõ unokája segítségével valósítja meg. Ebben az esetben a nagyszülõvel - a fenti témakörökben - készített interjú formájában is elfogadnak pályamûvet, melyet a nagyszülõ nyújthat be.

Beadható pályázatok száma: Pályázónként egy pályázat.

Beadás módja: a papíron benyújtásra kerülõ pályázatokat egy példányban postai úton a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet részére a 1134 Budapest, Tüzér utca 33-35. címre, illetve elektronikusan az eletut@ncsszi.hu e-mail címre várják.
Formátum: Kézzel vagy géppel írt.
Terjedelem: Kézzel írt dokumentum esetén maximum 30 A/4-es oldal terjedelem. Géppel írt dokumentum esetén maximum 20 A/4-es oldal, 12-es betûméret, 1,5-es sorköz formátumban.

A beérkezett mûveket szakmai Bíráló Bizottság bírálja el.
A legjobb három mû díjazása:
1. helyezett: bruttó 400 000 Ft
2. helyezett: bruttó 200 000 Ft
3. helyezett: bruttó 100 000 Ft
A legjobb pályázatot beküldõk ajándékcsomagban részesülnek.

A pályázatokat egy példányban postai úton a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet, 1134 Budapest, Tüzér utca 33-35. címre, vagy az eletut@ncsszi.hu e-mail címre várják.

A pályamû kizárólag a Pályázó (szerzõ) saját alkotása, szellemi terméke lehet. A Pályázó tudomásul veszi, hogy pályázata benyújtásával a pályamû felhasználási jogát automatikusan átadja a Támogatónak, azt a Támogató a Pályázó külön, további engedélye nélkül nyilvánosságra hozhatja (terjesztés), a nyilvánosság számára bármilyen módon hozzáférhetõvé teheti, illetve a szerzõ nevének feltüntetése mellett átdolgozhatja (fordítás, színpadi feldolgozás).

A pályázat benyújtásához szükséges adatlap innen tölthetõ le: Adatlap

Beérkezési határidõ: 2012. 02. 15.
Eredményhirdetés: 2012. március 31.

További információ: www.ncsszi.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 02. 15.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 1
Kereső robot: 12
Összes: 20
Jelenlévők:
 · alias


Könyvajánló

margot:
Isten tenyerénNémeth Margo (margot): Isten tenyerén

Néha úgy éreztem, hogy már nincs tovább, nem bírom továbbcipelni azt a terhet, amit a sors rakott rám. De valahonnan mindig jött egy reménysugár...


Tovább...

Zeneajánló

10:11 - Ez marad
Küldte: Gamentzy_eduard

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.06 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz