Navigáció


RSS: összes ·
Kálnoky László szépírói pályázat

2012-01-04 14:48:11, 561 olvasás, Pieris, 1 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A MIG-ráció Kft irodalmi pályázatot hirdet Kálnoky László születésének 100. évfordulója alkalmából „Kálnoky László szépírói pályázat” címmel. A pályázatra bármely magánszemély nevezhet magyar nyelvû írásmûvével. Pályázat támogatója a Szerencsejáték Zrt és Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata.
A részletes pályázati kiírás pdf formátumban történõ letöltéséhez kattints ide: Kiírás

A Kiíró meghatározza a beadandó alkotás elsõ és utolsó sorát/mondatának kezdetét/végét. Ezek Kálnoky László „A kegyelet oltárán” címû versének elsõ és utolsó sorai. A beadandó pályázatnál az elsõ és az utolsó sornak a következõnek kell lenni:

Elsõ sor/mondat kezdete: „Hová lettek a családi ereklyék”
Utolsó sor/mondat vége: „szellemképüket az utódok õrzik.”

A vers/rövid próza témája a fenti megkötéseken túl kötetlen, tehát nem szükséges az eredeti mû témájával egyezõ tartalmú Mûvet készíteni.
Tartalmi megkötés: politikamentesség.


A benyújtandó alkotás mûfaja: vers vagy rövid próza. Terjedelme vers esetén: max. 3 000 leütés, rövid próza esetén: max. 4 500 leütés.
A pályázatra eddig még meg nem jelent, máshol még fel nem használt irodalmi mûvek beérkezését várják.

Anonim a pályázat, a nyertes személye csak az elbírálást kõvetõen válik ismertté a zsûritagok számára.
Egy alkotó maximum 3 db pályázat benyújtására jogosult.
A pályázati anyagot elektronikusan MS Word formátumban kell benyújtani. A fájlt és a hozzá kapcsolódó jeligét következõ linken lehet feltölteni: pályázat benyújtása

Formai követelmények:
A Mûvet a Kiíró által meghatározott MS Word sablonba kell beilleszteni. A sablont az irodalmipalyazat.hu oldalról lehet letölteni.
A dokumentum nem tartalmazhat képeket, hivatkozásokat.

A Kiíró a pályázatot a meghirdetett beadási határidõ elõtt lezárja, amennyiben a benyújtott pályázatok száma eléri az 200 db-ot. Errõl az irodalmipályázat.hu weboldalon ad tájékoztatást.

Díjazás:
I. díj: 65 000 Ft; II. díj: 40 000 Ft; III. díj: 20 000 Ft
A díjak nettó összegek, a hozzájuk kapcsolódó adó és járulékfizetési kötelezettségnek a Kíiró tesz eleget.

Beérkezési határidõ: 2012. 03. 20. éjfél
További információ:
info@irodalmipalyazat.hu
novellapalyazat.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 03. 20. éjfél

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

boszorka:
Vers: Őrzöm

Ajánló: aron

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 13
Regisztrált: 2
Kereső robot: 15
Összes: 30
Jelenlévők:
 · GoldDrag
 · Seraphion


Könyvajánló

koma:
...a neveddel alszom elKomáromi János: ...a neveddel alszom el

A szerző első nyomtatásban megjelent verses kötete, amely szerelmes verseiből tartalmaz válogatást, pontosabban 67 verset. A versek a szerelem...


Tovább...

Zeneajánló

A Szív zenéje II.
Küldte: Gnáli

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0623 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz