BFanni: „Szép szó” novellapályázat
Megjelent: 2015, február 13. Idő: 16:05:50
Témakör: Külső pályázatok„Szép szó” novellapályázat

A Vigyázó Sándor Művelődési Ház tagintézménye, a Rákoscsabai Közösségi Ház Szép szó címmel novella pályázatot hirdet a magyar költészet napja tiszteletére. Olyan műveket várunk, amelyek eddig még nem kerültek publikálásra. Tematikus megkötés nincs. Egy szerző legfeljebb 3 novellát küldhet be. Egy pályamű maximális terjedelme 2 oldal.

A pályaműveket elektronikus úton várjuk a következő e-mail címen: csabahaz.info@gmail.com. A pályázókat kérjük, hogy a beküldött e-mailben tüntessék fel a pályamű címét, a szerző nevét és elérhetőségeit. A novellákat 12 betű nagyságú Word formátumban kérjük beküldeni.

A pályázat beküldési határideje: 2015. március 15.

Nevezési díj: pályamunkánként 500Ft. A nevezési díjat a következő számlaszámra utalják: 11784009-15517021 OTP Bank. A közleménybe kérjük, tüntessék fel: szép szó pályázati díj, a pályázó neve. Az átutalás beérkezését követően a befizető nevére és címére nyugtát, igény szerint számlát állítunk ki.

A pályázatok elbírálása: A beérkezett műveket irodalomban jártas szakemberek bírálják el. Az elbírálás név nélkül történik!

Díjazás: A beérkezett munkákból a válogatás után az arra érdemes munkákból színházi est keretében bemutatót tartunk. Az első és a második helyezettel a a Rákosmente TV riportot készít, a harmadik helyezett pedig ajándékcsomagot kap.

Eredményhirdetés: A zsűrizést követően, április 5-én, a színházi estbe bekerült novellák íróinak értesítés küldünk.

A zsűri tagjai:
- Filipszky Barna Ilona – a Bohém Asztaltársaság vezetője
- Hegyi Norbert -Ascher Oszkár Színház művésze
- Szakács Zsuzsanna újságíró - XVII. kerületi "Hírhozó" újság

Bemutató: 2015. április 11-én, szombaton 16 órakor.

További információ: www.pafi.hu
Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. március 15.A weboldal neve:
Pieris · Πιερίς
interaktív művészeti portál
www.pieris.hu

A pályázat linkje:
https://www.skin.pieris.hu//palyazatok/olvas/palyazat/424