BFanni: III. Nemzetközi Benedek Elek meseíró pályázat
Megjelent: 2015, január 16. Idő: 10:12:22
Témakör: Külső pályázatokIII. Nemzetközi Benedek Elek meseíró pályázat

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság, és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság a nagy mesemondó, Benedek Elek születésének 155. évfordulója alkalmából meghirdeti a III. Nemzetközi Benedek Elek meseíró pályázatot.

Pályázók köre: Bárki pályázhat, életkori megkötés nincs. Magyar és nem magyar állampolgárok egyaránt pályázhatnak.

Nevezési díj: nincs.

A mesék formai követelménye: A mesék témája szabadon választott lehet. Pályázónként 1 pályaművet fogadunk el (amely máshol még nem jelent meg), max. 3 gépelt oldal terjedelemben. Illusztráció lehetséges.

A meséket (és illusztrációkat) kizárólag e-mailben várjuk.
E-mail cím: mecslaszlotarsasag@gmail.com.
Nevezési adatlap (a meséket is itt kérjük feltölteni): mecslaszlotarsasag.webnode.hu/palyazatok/iii-nemzetkozi-benedek-elek-meseiro-palyazat.

Beküldési határidő: 2015. március 31. A határidőt követően nem fogadunk pályázatot.

Értékelés, zsűri: A legszebb pályaművek közül 10 mese jut a döntőbe és egyúttal felkerül a www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu honlapunkra, ahol szavazni lehet a mesékre. A zsűri: a kiíró által felkért magánszemélyek és a kedves olvasó! Az online szavazás időtartama: 2015. április 1-30.

Értékes jutalmak: A legtöbb szavazatot kapó 3 pályamű írói Díszoklevélben + tárgyjutalomban/egyéb jutalomban részesülnek. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Az értesítés határideje: 2015. május 15.

A pályázat beküldése egyúttal hozzájárulást is jelent, hogy a pályaművet publikáljuk nyomtatott vagy elektronikus formában; a felhasznált alkotásokért ellenszolgáltatást, jogdíjat semmilyen jogcímen nem áll módunkban fizetni.

További információ: www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. március 31.A weboldal neve:
Pieris · Πιερίς
interaktív művészeti portál
www.pieris.hu

A pályázat linkje:
https://www.skin.pieris.hu//palyazatok/olvas/palyazat/416