BFanni: Szebb legyen a föld! - Irodalmi antológia páylázat
Megjelent: 2015, január 16. Idő: 09:57:49
Témakör: Külső pályázatokSzebb legyen a föld! - Irodalmi antológia páylázat

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság pályázatot írt ki "Szebb legyen a föld!" címmel.

Cél: Meglévő és új alkotások közkinccsé tétele, tehetségek felfedezése, a magyar irodalmi élet felpezsdítése, főhajtás a 120 évvel ezelőtt született Mécs László emléke előtt.

A pályázók köre: A pályázatunkra bárki jelentkezhet, magyar nyelvű művekkel; megjelent vagy még meg nem jelent írásokkal. Az Antológiában a kiíró által válogatott írás(ok) jelennek meg.

A pályázat beküldési határideje (a megjelenési hozzájárulási díj befizetésével együtt): 2015. március 17.

Az antológia tervezett megjelenése: 2015. április.

Az antológia paraméterei: A/5-ös méretű, 150 oldalas, (fekete-fehér belívek, 80 gr-os ofszet papíron) ragasztókötött. Példányszám: 300 db.

Formai követelmények: Pályázni versekkel, prózai művekkel lehet. A pályaműveket illusztrálhatják is. A pályázatot kizárólag word dokumentumban és formázás nélkül kérjük beküldeni – a regisztrációs űrlappal együtt- emailben. E-mail: mecslaszlotarsasag@gmail.com A tárgyhoz szíveskedjenek odaírni: Szebb legyen a föld! Irodalmi antológia.

Egy pályázó minimum 3, maximum 10 alkotással nevezhet. A prózák nem lehetnek hosszabbak 4 gépelt oldalnál. A pályázat nem jeligés. Kérjük, fokozottan ügyeljenek a helyesírásra! A pályázó a pályázaton történő részvételével automatikusan hozzájárul, hogy műve térítésmentesen megjelenjen a kiíró valamely elektronikus, vagy nyomtatott kiadványában.

A pályázat érvényes akkor, ha határidőben, a kiírásnak megfelelően, regisztrációs űrlappal együtt (letölthető a honlapunkról) küldte el és befizette a hozzájárulási díjat. Az antológiában szereplő szerzőink 4 db tiszteletpéldányt kapnak grátisz, minden további példányt egységesen 2100 Ft-ért vásárolhatnak meg.

Nevezési díj: nincs.

Pályázati regisztrációs díj – adomány: 9000 ft / pályázó.

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaságnak szánt adományokat kérjük, az alábbi számlaszámra utalják: ERSTE BANK 11600006-00000000-48175065. A közleménybe szíveskedjenek írni: adomány irodalmi antológiához.

Regisztrációs díjat/adományt a kiíró nem fizet vissza. A befolyt regisztrációs díjat/adományt kizárólag irodalmi és kulturális rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, antológiánk megjelentetéséhez, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk.

A kiíró döntése ellen fellebbezésnek helye nincs, jogi út kizárva. A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet , indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja

Egyéb: A kiadó minőségi és igényes kötettel szeretne jelentkezni, ezért kérjük, hogy minél előbb jelentkezzenek e pályázatunkra! Határidőn túl érkező pályázatokat e kötetünkhöz nem tudunk figyelembe venni. Amennyiben a vártnál is többen jelentkeznek, úgy egy másik antológiát is megjelentetünk. A megjelenést követően kötetbemutatót, író-olvasó találkozót szervezünk.

Amennyiben kérdésük van, kérjük, írjanak emailt: mecslaszlotarsasag@gmail.com

További információ:
www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu
www.irodalmipalyazat.webnode.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. március 17.A weboldal neve:
Pieris · Πιερίς
interaktív művészeti portál
www.pieris.hu

A pályázat linkje:
https://www.skin.pieris.hu//palyazatok/olvas/palyazat/415