BFanni: Taréj - Irodalmi pályázat haiku és haibun művek beküldésére
Megjelent: 2015, január 15. Idő: 19:35:09
Témakör: Külső pályázatokTaréj - Irodalmi pályázat haiku és haibun művek beküldésére

A Cédrus Művészeti Alapítvány mindenkit örömmel vár, aki a magyar nyelvű haikuirodalmat szép szerzésekkel gazdagítani szeretné. Saját műveket (esetleg fordításokat?) várunk, közöletleneket. Téma: taréj. Terjedelmi megkötés („darabszám”) voltaképp – nincs. A tematikusság – kötelező.

Ne érezze magát kirekesztettnek azonban az sem, aki a haiku japán „testvéreinek” valamelyikébe formálja impresszióit. Szabad a pálya, pusztán ezen alkotásokkal publikálási szándékaink szerint később foglalkozunk. (Haibun: rövid prózában kibontott haiku, prózai haikuutazás).

A határidő 2015. február 10., hogy a beérkező művek legjavát a Napút folyóirat márciusi számában már közzé is tehessük.

A tavasz folyamán módot találunk arra, hogy pályamunkák beküldői közül sokan személyesen is találkozhassanak egymással a kiírók által biztosított helyen, ahol közönség előtt olvashatják fel sikeres alkotásaikat. Ezért is kérjük a minél pontosabb lakáscím-, e-mail cím-, telefonszám-megadást!

Nevezési díj: nincs.

A pályázathoz jelentkezési lap nem tartozik. A pályamunkákat személyesen a kiadóban, elektronikus úton (napkut@gmail.com) vagy postán fogadjuk (cím: 1043 Budapest, Tavasz u. 4.) a szerző elérhetőségeinek megjelölésével.

További információ: www.napkut.hu/302-palyazat-tarej


Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. február 10.A weboldal neve:
Pieris · Πιερίς
interaktív művészeti portál
www.pieris.hu

A pályázat linkje:
https://www.skin.pieris.hu//palyazatok/olvas/palyazat/414