BFanni: Szerelem - Irodalmi pályázat
Megjelent: 2015, január 9. Idő: 09:36:44
Témakör: Külső pályázatokSzerelem - Irodalmi pályázat

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság irodalmi pályázatot írt ki, melynek témája a szerelem, Valentin-nap, szerelmi csalódás.

A pályázók köre: A pályázatunkra amatőr és rendszeresen publikáló szerzők tollából is várunk eddig még meg nem jelentetett műveket a fent megfogalmazott és kibontott témában. Alsó életkori határ: 14. életév.

A pályázat célja: Ráirányítani a figyelmet az egyik legszebb és legnemesebb emberi érzésre, a társas kapcsolatok fontosságára, tehetséggondozás, tehetségek felkutatása.

Beküldési határidő: 2015. február 28.

Formai követelmények: Pályázni versekkel, prózai művekkel lehet. A pályaműveket illusztrálhatják is. A pályázatot kizárólag word dokumentumban és formázás nélkül kérjük beküldeni e-mailben.

E-mail cím: mecslaszlotarsasag@gmail.com. A tárgyhoz szíveskedjenek odaírni: Szerelem. A pályázathoz kérjük megadni: a pályázó /szerző/ nevét, címét, elérhetőségét.

Egy pályázó minimum 2, maximum 4 alkotással nevezhet. A prózák nem lehetnek hosszabbak 3 gépelt oldalnál. A pályázat nem jeligés. A pályázó a pályázaton történő részvételével automatikusan hozzájárul, hogy műve térítésmentesen megjelenjen a kiíró valamely elektronikus, vagy nyomtatott kiadványában.

Pályázati regisztrációs díj – adomány: 700 ft/pályázó

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaságnak szánt adományokat kérjük, a következő számlaszámra utalják: 11600006-00000000-48175065. Közleménybe írandó: adomány.

Regisztrációs díjat-adományt a kiíró nem fizet vissza. A befolyt regisztrációs díjat-adományt kizárólag irodalmi és kulturális, közművelődési rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk.

A kiíró döntése ellen fellebbezésnek helye nincs, jogi út kizárva. A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet, indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja. A pályázó a pályázaton történő részvételével hozzájárul, hogy alkotását, alkotásait a kiíró korlátozás nélkül felhasználhassa nyomtatott vagy elektronikus kiadványaiban.

Zsűri: a kiíró által felkért magánszemélyek.

Minden pályázónk alkotása folyamatosan megjelenik a /www.facebook.com/mecslaszloirodalmitarsasag weboldalon.

Eredményhirdetés: a végeredményt a weboldalunkon közöljük, 2015. március 7-én. A díjazottakat e-mailben is értesítjük! Valamennyi díjazottnak legkésőbb március 18-ig eljuttatjuk a díjakat.

Díjak:

- 1.helyezett: Elismerő Oklevél , mellyel „A szerelem dalnoka” címet adományozzuk+ 7000 Ft + több ezer forint értékű könyvjutalom+tárgyjutalom

- 2.helyezett: Elismerő Oklevél+ több ezer forint értékű könyvjutalom+ tárgyjutalom

- 3.helyezett: Elismerő Oklevél + több ezer forint értékű könyvjutalom+ tárgyjutalom

A kiíró ettől eltérő díjakat is megállapíthat pluszban, továbbá Különdíjat is adományozhat. Szponzorációt , tárgyjutalom-felajánlást szeretettel és szívesen fogadunk!

A pályázat weboldala: www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu/palyazatok/irodalmi-palyazat-szerelem

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. február 28.A weboldal neve:
Pieris · Πιερίς
interaktív művészeti portál
www.pieris.hu

A pályázat linkje:
https://www.skin.pieris.hu//palyazatok/olvas/palyazat/413