Pieris: Horror novellapályázat
Megjelent: 2013, április 27. Idő: 15:21:53
Témakör: Lejárt pályázatokHorror novellapályázat

Szeretünk néha leülni és gondolkozni, ötletelni - néha rájönni, hogy ez nekünk nem megy és erre hivatkozva legurítunk pár sört, ami naná, hogy segít a gondolkozásban. Õszintén szólva már év eleje óta gondolkozunk valami igazán izgalmas dolgon, ami megmozgathatja az arra igényeseket, illetve kellõen adózik szeretett mûfajunk, a horror elõtt. Aki szereti a horrort és a rémtörténeteket, valószínûleg már próbálkozott valami ijesztõ vagy éppen borzalmas sztori papírra vetésével, ha másért nem, de a saját maga szórakoztatásáért. Az ötlet adó szikra itt villant fel elõttünk, próbálkozzunk meg egy novellapályázattal, hátha akadnak lelkes és kreatív írni vágyók.

Így hát a Tales From The Blog horror novellapályázatot hirdet 2013-ban. Pályázatunk célja, hogy felkutassuk és egy elektronikus antológiában megjelenési lehetõséget biztosítsunk tehetséges íróknak kedvenc mûfajunkon belül.

A dolog elég szabad, azonban néhány feltétel mégis csak adott:
- Csakis olyan horror novellákat várunk, melyek még nem jelentek meg semmilyen nyomtatott vagy digitális könyvben, újságban, folyóiratban, e-bookban vagy magazinban.
- Csak magyar nyelven íródott pályamûveket fogadunk el.
- Csak horror novellákat fogadunk el.
- Minden szerzõ legfeljebb 3 novellát küldhet be.
- Egy novella minimum 2, maximum 25 oldal terjedelmû lehet, A/4-es méretben 12-es Times New Roman betûtípussal.
- Helyesírási és fogalmazási hibákkal teli mûveket nem fogadunk el!
- A beérkezett írások szerzõi maximum egyetlen kiadott könyvvel rendelkezhetnek!

A pályamûveket word-formátumban, emailben kell eljuttatni a horrorposta@gmail.com. Az email tárgya Novellapályázat legyen.

Nevezési díj nincs.

Beküldési határidõ: 2013. június 9 (vasárnap) éjfél.

Azon írásmûvek, melyek publikálásra alkalmasak, értékelést nem kapnak, csak egy értesítést, hogy pályázatunkban nyertes mûként szerepel. Amennyiben nem kerül a kiválasztott írások közé, természetesen néhány mondatos indoklást küldünk.

A nyertes mûveket szerkesztõségünk egy ingyenesen letölthetõ e-book formájában kiadja. Szerkesztõségünk semmilyen hasznot nem kíván szerezni a beérkezett mûvekbõl!

A legjobbnak ítélt történet írója egy páros belépõt is kap az Underground Fear - Interaktív Horror Labirintusba, akiket ezúton is puszilunk.

Írásra fel!

Még több információ: www.talesfromtheblog.blog.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2013. június 9 (vasárnap) éjfél.A weboldal neve:
Pieris · Πιερίς
interaktív művészeti portál
www.pieris.hu

A pályázat linkje:
https://www.skin.pieris.hu//palyazatok/olvas/palyazat/377