Pieris: Jeladás - novellapályázat
Megjelent: 2013, március 4. Idő: 09:53:45
Témakör: Lejárt pályázatokJeladás - novellapályázat

A Queer Kiadó novellapályázatot hirdet fogyatékkal élés témában, a „Jeladás” c. összmûvészeti programsorozat keretében. A szövegek érinthetik a mozgás-, látás-, hallássérültek, az értelmi és beszédfogyatékosok, az autisták és a halmozottan fogyatékosok mindennapjait.
Célja az, hogy akadályoztatott társaink élethelyzeteit az irodalmi diskurzus terébe emelje, ezzel is artikulálja a fogyatékosságok különbözõségeit, ugyanakkor bemutassa a másságok mélyén rejlõ azonosságot.
Egy alkotó maximum három novellával pályázhat.

A beküldött prózamunkák terjedelme max 15.000 leütés.
A mûveket Word formátumban várják az info@queerkiado.hu elektronikus levélcímre.


A pályamûvek elõtt minden esetben szerepeljen a szerzõ neve (esetlegesen írói álneve) és e-mail címe.

A beérkezett munkákra visszaigazoló e-mailt küldenek.

Díjazás: A kiválasztott novellák helyet kapnak egy prózaantológiában. A novellapályázat nyertese számára saját kötet megjelentetésének lehetõségét nyújtják. Az elsõ három helyezett szövegei kiemelt helyet kapnak a „Jeladás” c. összmûvészeti programsorozatban, valamint online megjelenést és 5000 Ft értékû könyvcsomagot biztosítanak. Minden szerzõ tiszteletpéldányt kap.

A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerzõdés aláírásával együtt érvényesek, melyeket az eredményhirdetés után küldenek ki a választott szerzõknek.

Teljes diszkréció: A pályázat kiírói a birtokukba jutott személyes adatokat, információkat egyértelmû felhatalmazás nélkül, harmadik félnek nem továbbítják, kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációra használják fel.

További információ: www.queerkiado.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. 03. 29.A weboldal neve:
Pieris · Πιερίς
interaktív művészeti portál
www.pieris.hu

A pályázat linkje:
https://www.skin.pieris.hu//palyazatok/olvas/palyazat/372