Pieris: Újévi fogadalom - novellapályázat
Megjelent: 2012, január 15. Idő: 20:30:54
Témakör: Lejárt pályázatokÚjévi fogadalom - novellapályázat

A Csupán szavak... amiket suttog a szél blogoldal pályázatot hirdet "Újévi fogadalom" címmel.
A pályázat mottója: Alkoss határozott ecsetvonásokkal!

A pályázatra minden olyan író/írogató személy alkotásait várják, aki kihívást érez a pályázatokban, kész a fejlõdésre, az építõ jellegû kritika fogadására.

A pályázatra legfeljebb 8000 karakter (szóközzel) terjedelmû írásokat várnak, amik valamilyen módon kapcsolódnak a pályázat címéhez.
A cél, hogy egy kerek történetet tudj elmesélni legfeljebb 8000 karakterben (körülbelül 2 oldal A4), ne maradjanak hiányosságok, ne egy regénybõl kiragadott rész legyen. Ehhez ki kell alakítani a tömörítés technológiáját, hogy néhány szóval is érzékeltetni tudj, határozott ecsetvonásokkal alkosd meg a képet, amit az olvasó majd elképzel a novellád olvasása közben.

A jelentkezési határidõig várható az öttagú zsûri bemutatkozása, írástechnikai segédanyag, valamint egy ihletadó bejegyzés is.

Jelentkezni a baloghnehedi@gmail.com e-mail címre írt levélben lehet. Ugyanide várják a novellákat.
A novellákat és a hozzájuk fûzött értékelést a beadási határidõt követõ hetek napjain a Csupán szavak... amiket suttog a szél oldalon olvashatjátok, majd az eredményhirdetés az összes novella felkerülése után történik meg.

A nyertesek könyvjutalomban, tárgyjutalomban részesülnek, és az elsõ három helyezett novelláját szakember fogja kézbe venni, aki elvégzi rajta a szerkesztést, így ennek menetébe is bepillantást nyerhettek.

Beérkezési határidõ: 2012. 01. 22.
További információ: Csupán szavak... amiket suttog a szél

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 01. 22.A weboldal neve:
Pieris · Πιερίς
interaktív művészeti portál
www.pieris.hu

A pályázat linkje:
https://www.skin.pieris.hu//palyazatok/olvas/palyazat/330