Navigáció


RSS: összes ·
Könyvajánló: Egypercesek - Ligeti Zsuzsa pillanatrajzai

2015-04-21 14:30:21, 953 megnyitás, Ligeti Zsuzsa, 2 hozzászólás

Megjelent Ligeti Zsuzsa "Egypercesek - Ligeti Zsuzsa pillanatrajzai" című kötete az Underground gondozásában.
Megrendelési információk: http://undergroundbolt.hu/catalogsearch/result/?q=egypercesek
Itt bele lehet lapozni.
A Libri és Kello web-boltjában is kapható, itt drágább. Valóságos könyv formájában megvehető Müpában, a Vincze könyvesboltban.


Ligeti Zsuzsa: Egypercesek - Ligeti Zsuzsa pillanatrajzai

Ligeti Zsuzsa járja a világot, és fényképezőgép hiányában mindent lerajzol, megérzékít, ami az útjába kerül. Magyarország, Albánia, Horvátország, Olaszország, Ausztria tájai, műemlékei életre kelnek remek tűfilcrajzai nyomán. A karcsú kötet nézegetője pedig örülhet annak, hogy nem fotókon örökítődtek meg ezek a szépségek, mert a rajzok sokkal pontosabban adják vissza az élet rezdüléseit, villanásait, hiszen mindegyikben ott vibrál szerzőjük élményvilága, érzései, akár egy virághoz, egy tárgyhoz közelít, akár egy kastélyt vagy várat lát és láttat, akár embereket kelt életre, de az utca mozgásban lévő világa is megállásra készteti, leül, elgondolkodik, majd ceruzát ragad, és rajzol, rajzol, rajzol, új műfajt teremtve ezzel, az útirajzok műfaját, amely vélhetően sokak kedvére lesz majd. (kello)

Terjedelem: 100 oldal
Ára: 1550 ft
Méret: 20,5 x 14,5 cm
ISBN szám: 978-963-08-8579-9


Bővebb infó: Underground

Könyvajánlók


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 18
Regisztrált: 3
Kereső robot: 14
Összes: 35
Jelenlévők:
 · Cselényi Péter
 · Éndroid
 · PiaNista


Könyvajánló

nagyvendel:
Nem így sárga, hanem így sárgaNagy Vendel: Nem így sárga, hanem így sárga

NEM ÍGY SÁRGA, HANEM ÍGY SÁRGA

ÁPRILISI BOLOND VERS

Gondolj a világra,
Ami nem így sárga,
Hanem így sárga....


Tovább...

Zeneajánló

Neon hangyák
Küldte: northman

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0956 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz