Navigáció


RSS: összes ·




Próza: A vodka dicsérete

, 981 olvasás, doktorur , 71 hozzászólás

Kedvencemnek

Ha három napig iszol és egy napig pihensz, még fiatalnak mondhatod magad. Fordított esetben kezdhetsz aggódni. Vagy közel a kaszás, vagy elfogyott a pénzed.

A vodka dicsérete

A vodka az kell, mert az az oroszok egyetlen jó találmánya. Két, három pohár után nő a szellemi teljesítményed, élesedik a látásod, mindenféle nagyszerű művek megalkotása jut eszedbe. Az ötödik hatodik pohár környékén már nagyon szerelmes leszel. A nyolcadik pohár után magadhoz ölelnéd az egész világot. A tizedik pohárnál sajnálod magad és ha idősebb vagy siratod az elmúlt ifjúságod, ha fiatalabb az elmúlt szerelmed. Tizenkét pohár táján meg bevágod a szundit.

Ébredés után tapasztalhatod a vodka minőségét. Ha nem volt megfelelő tisztaságú fájni fog a fejed. Ha viszont jó Sztolicsnaját fogyasztottál, akkor máris azon gondolkodsz, hogyan juthatsz hozzá a következő adaghoz. Javallott a mérték. A pohár oldalán egy vonal. Négy cent egy adagnak tökéletes. Egyszerre. Egy húzásra. Aztán óvatosan tölteni. Egy csepp sem mehet az asztalra. Mert inni kell…

Doktorúr

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Kedvencemnek
· Kategória: Próza
· Írta: doktorur
· Jóváhagyta: Pieris

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 320
Regisztrált: 1
Kereső robot: 27
Összes: 348
Jelenlévők:
 · Déness


Page generated in 0.332 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz