Navigáció


RSS: összes ·
Blog: Szinkópás meghasonulás

, 170 olvasás, Oasev , 2 hozzászólás

Sajgó lélek

Ódon zamatok miatt már nem törődöm a divattal! Újabb zamtok iránt méla fogékonyságtól fossza meg önmagát, ki csupán külsőségek árulkodó jeleire ügyel! Az érdekek egyeztetése ízlések különbözősége terén is hamar defektet szenvedhet! Mit jelent az exibicionista trend?! Talán már másokat észre se vesszük csupán öltözködési szokásjoguk alapján, hogy inkább méltósképp a kifinomult, elegáns elittel keveredhessünk?

Tettesek s Áldozatok így együtt, egy cinkosságba keveredve helyezkednek tetetett patt-helyzetekre, mert tartanak tőle mit felelne a patinás közvélemény, ha sokuk kimutatnák foguk fehérjét! – S ha már egyszer az egészségmániás, csupa-külsőségekre hajazó felszínesség is nagyon idegesít; probléma-megoldást jelenthet, ha megpróbálnák meglátni sok hasonló között azt a kivételes Egyet! Görbe-tükrök üvegcserepeiben a különbözőség is másként fest!

Utolsó előtti pillantokban vajon felismerhetőek-e a Hűség Jóbarátai?! Gyugyók és Timotheusz Tikitakik?! – Már minden tekintetben ott bújócskázik némán a visszatartott hideglelős elutasítás; beképzelt félreértés hasogatja fejüket s tarthatja őket még kalitka-fogságban! Képtelen álmodozások birodalmi rangsora, hogy egyszer majd mindenkitől megválik Valaki, vagy Valami! Még most is terjengve fertőz némi tudatos bizalmatlanság egymás között!

Érdekesebb lett már minden olcsófogású szenzációhajhász Celeb-pilanat; békességes otthon ücsörgő beszélgetések helyett titkok ragacsos masszáival, süllyedő léghajók üzenete!

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Sajgó lélek
· Kategória: Blog
· Írta: Oasev
· Jóváhagyta: ÉvIda

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 2
Kereső robot: 25
Összes: 36
Jelenlévők:
 · Kyramoon
 · Öreg


Page generated in 0.04 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz