Navigáció


RSS: összes ·
Jegyzet: Profil

, 157 olvasás, Oasev , 4 hozzászólás

Bánat

Erős oltóanyagként hat az érzelmekre a közöny! A túlélő rettegését egyre nehezebb feloldani a megsemmisülések balesetéből! Igazságmámorokban az Ember gyakorta önmagán is sebet üt! Csupán csak lélegző élők között orvosság a Tett halála, amire talán mindenki figyel; Az Élet vízében egyszerre szükséges igazságiránytű, és horgony! Minden karrier, kicsit halántékunkhoz szorított, töltött fegyver! Beavatatlan békülés az elkerülhetetlen lehetetlennel! Árnyékok pléh-köpenyében, a masszív, hajótörött kétségbeesés összezörren!

Az Arc lassan leolvadt örömtábláit a kövér könnycseppek felsebzik! Bágyadt arabeszknek látszik, melankólia, és bánat egyvelege! Hűséges árnyékok bocsánata, szorgalmasan mindig elkísér! Fellázadnak nyughatatlan lelkemben a részletek, melyek még valódiak! Ahogy önmagukban fokozatosan készülgetünk az Űr-hiányra, már a Nirvána-Semmi is egyre terhesebb! Egészségmániás, rakoncátlan fejekbe, hiábavaló tökéletességeszme telepszik, ahelyett, hogy önmagával már végképp kibékülne!

Mint lengedező pókfonál csimpaszkodnak a kriptaarcok, a mélységek gödreiben! Az arcokon megmoccant, szomorú barázdák a kitenyésztett ráncok! Vízmosások vájta mindennapi terhekkel már egyre nehezebb összebarátkozni! Gyáva nyúllélekkel, mint az Updike-hősök, levegőbe kérdeznek sokan, mert mást nem tehetnek! Megtanulnék újra barátkozni, de már sokadszor kiszórom szememből a tájat; piros stigmák közt tapogatózom, mint céltalanság felé kilőtt asztronauta! Koncentrikus körökben zúgok önmagam körül; százkilós emberlövedék! Gyermekségemet, gyilkosan, sokadszor kinevetik!

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Bánat
· Kategória: Jegyzet
· Írta: Oasev
· Jóváhagyta: ÉvIda

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 40
Regisztrált: 5
Kereső robot: 47
Összes: 92
Jelenlévők:
 · galamboki
 · GoldDrag
 · marisom
 · PiaNista
 · Sutyi
 · Thalassa


Page generated in 0.0415 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz