Navigáció


RSS: összes ·




Blog: hipnózis

, 502 olvasás, nagytamás , 2 hozzászólás

Gondolat

Áram volt vezetve a kerítésbe a suli körül, voltak fegyveres őrök is, farkaskutyák. Mondta a szakoktatóm a suliban, hogy akit szidnak a háta mögött az sokáig fog élni. Mi mondtuk neki, akkor maga nagyon sokáig fog élni. Jót nevetett.
Olyan osztályba jártam ahol csak fiúk voltak, lány egy sem. De volt csak lányokból álló osztály is. Meg volt drótkerítés az iskola körül, hogy ne tudj kiszökni.
Bele volt vezetve a 220 V.

Néhány fegyveres őr a toronyban, pár farkaskutya.
Iskola környéke el volt aknásítva, taposó aknákkal.
Szerettem iskolába járni. Találkoznék volt tanárnőmmel.
- Mi lett belőled, Peti?- kérdezné.
Annyit mondanék, hogy már iskolás koromban is kívántalak. Most még jobban kívánlak! Rosszul tűrtem a bezártságot. Menekültem volna. Egy nap eljött anyám értem, én hívtam. Hogyan? Úgy, hogy hasonlítunk egymásra. Volt, hogy két napig nem aludtam, hogy nagyon mély álomba merüljek, akkor tudtam neki üzeni. Eljött értem az anyám. Már várta az iskola igazgatónő. Természetesen tudta, hogy jönni fog. Hárman voltunk egy szobában, anyám, én, és az iskolaigazgatónő, nevét inkább nem írom le.
Nem úgy történt, hogy verekedtünk, kiszöktünk. Dehogyis! Tárgyalás volt. Gyermekelhelyezési per. Anyámnak kellett egy ügyvéd.
Volt egy ügyvéd, egyébként anyám szerelmes volt belé. Szó szerint megjelent az ügyvéd. Három tárgyalás volt, voltak tanúk. Nem írom le, hogy miért, de engem anyám születésem óta nem látott, azt sem tudta, hogy élek. Akkor tudta meg, mikor üzentem neki, így nehéz volt érvelni, hogy miért is jó anya ő. A bíró döntött. Anyámmal mehetek.
.
Nagyanyám engem akart felhasználni. Nem véletlenül kellett neki egy unoka, persze valahol talán szeretett, de ez inkább csak álom. Anyám, egy idős hölgy segítségével tudott eljönni hozzám. Nevezzük Erzsébetnek, ( nem ez a valódi neve). Erzsébet, tudta, hogy mit akar a nagyanyám, de ezt erősen finomítva közölte az anyámmal.
Anyám szerencsétlenkedett, s magával hozott több embert is, ők semmit sem értettek. Erzsébet üzent on line, egy barátjának, hogy keresse fel az embert, aki tud segíteni. Röviden: hívott egy mentőcsapatott értünk.
Nagyanyám magához vett, és a már említett iskolába zárt be. Anyámmal vissza akartam menni oda, ahol születtem.
Egymásra találtunk, anyám, én, nagyanyám. Nagyanyám, nagyon vágyott egy unokára. Egy olyan unokára, aki ott születik meg. Ennyi elég is volt az " ott" ból, mivel rögtön a születésem után a nagyanyám magához vett.
Az iskolaigazgatónő a nagyanyám, tehát az anyám anyja. Tovább nem írom le, hisz ki lenne moderálva.
Kettő nagy, fekete színű, mandula formájú szemet láttam.

Hello!
Szeretek embereknek köszönni az utcán.
Elmentem arra a helyre, és elolvastam a saját naplóm. Jó tudni, hogy honnan jöttünk. Becsuktam a naplót és visszaraktam a helyére.
Azt hittem, hogy elveszett a naplóm, már felnőtt fejjel találtam meg. Egy helyen, ahol megőrizték.
De túl egyszerű lett volna, nyertünk és puszit adok anyámnak, gyerünk haza. Nagyanyám elrabolt. Bezárt egy helyre, ahol fegyveres őrök vigyáztak rám. Jött a megmentő csapat, anyám és Erzsébet vezetésével, egy szexőrült nő, egy leszbikus pár, egy kurva, egy mester, egy nőcsábász férfi és az anyám szerelme. Repülővel jöttek, abból ugrott ki az anyám.

Megjegyzés: Regressziós ( visszalépés) hipnózisban általam elmondott dolgok. Lejegyezte xy.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Gondolat
· Kategória: Blog
· Írta: nagytamás
· Jóváhagyta: Syringa

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 57
Regisztrált: 0
Kereső robot: 27
Összes: 84

Page generated in 0.0657 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz