Navigáció


RSS: összes ·
Ez+az: Vándor! Jó helyen jársz!

, 224 olvasás, RealEnigma , 0 hozzászólás

Gondolat

A múltat a maga valójában lásd. Se jobbnak, se rosszabbnak. Ami elmúlt, azzal nem érdemes már foglalkozni, mert csak gátolja a jelen boldogságát. Merj élni és merj lépni! Keresd a kaput mely a bezárt mellett tárva nyitva vár! Hidd, hogy képes vagy belépni, s a boldogság kék madara a válladra száll.
Meggyötörve, térden csúszva, akárhogy is de tarts ki! Hidd, hogy az élet útvesztőjén nem tévedtél el csak hazug szavak kelepcéjébe estél és hittél. Hittél és reméltél, szenvedve nevettél, de közben megerősödtél.
S most itt állsz, Isten mezején a világ peremén s kérdésedre a válasz: van remény! Csak menj és ne állj meg! Hitedet ne törje hazugság meg! Állj fel és nézz az égre! Higgy benne, hogy az élet a válasz minden kérdésedre s hidd, hogy az az ajtó ott neked van nyitva, hát lépj be és örülj életed minden pillanatának!
Látod? Nincs rossz döntés, csak pillanatnyi tévedés, mely sok, sok leckét és még több esélyt ad nem további gyötrődést!
Isten hozott vándor! Az új világ kitárul! Boldogság és szerencse legyenek kísérőid, s felejtsd el mindazt, mi eddig visszahúzott, hogy ne lásd a felkelő nap arany palástját, s ne örülj semminek mi csodálatos. Nyisd hát ki két szemed s hidd el, az volt az álom, s ez itt a valóság!
Vándor! Jó helyen jársz!

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Gondolat
· Kategória: Ez+az
· Írta: RealEnigma
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 0
Kereső robot: 10
Összes: 17

Page generated in 0.0354 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz