Navigáció


RSS: összes ·




Próza: Semmi cicó, teremtsünk végre valami tudatosat is!

, 380 olvasás, Thalia , 3 hozzászólás

Spirituális

Amit éltünk, élünk és élni fogunk az NEM azonos velünk.
Ne azonosulj azzal, aki most vagy, hisz ebben a színházban nem csak egy szerepet játszhatsz, hanem annyit, amennyit csak akarsz.
Te vagy a rendező, az asszisztens, a vágó, és megannyi szereplő is. Minden ember, aki megjelenik a filmedben Te magad vagy, benned is él.
Lehetsz mártír, ordibáló hang, szegény pénztelen senki, elhagyott szerető, akit senki sem szeret, és sorolhatnám tovább. Játszmázhatsz, drámázhatsz, birtokolhatsz, manipulálhatsz, szenvedhetsz, félhetsz, retteghetsz, dühönghetsz, utálhatsz, gyűlölhetsz, bírálhatsz, ítélkezhetsz, kibeszélhetsz. Ki tart vissza ettől? Ha akarod így is élhetsz. Ha akarod.
De ha nem, akkor lehetsz, erős, kitartó, tudatos, szemlélődő, éber, Teremtő Isteni lény is, aki most embert játszik egy picit az élet végtelen óceánjában, mert bulizni volt kedve. Tudatosság és éberség kérdése az egész. Ha ezt választod, ez leszel, ha kell fülön fogva odavezeted, magad ahol lenni akarsz. Csak akard végre.
Könnyed és örömteli életet szeretnék élni a földön. – mond ki végre.
Igen teremteni akartunk, csak valahogy elcsúszott és belesüppedtünk az anyagba hosszú évezredekig. De ennek most vége, felébredtél.
RÁZD MEG MAGAD, ÉS DÖNTS KI VAGY ÉS MIT AKARSZ! Merd végre megélni ÖNMAGAD azt, aki VAGY, az elméd befolyása nélkül. Megéri. Saját tapasztalatból beszélek. Bontsd, le a hamis éneket, burkokat, korlátokat, dogmákat, eszméket, struktúrákat, fix pontokat, hitrendszereket és ki tudja még mit magad körül. Oldozd fel magad, a mostani reinkarnációból, párhuzamos és alternatív valóságból, a Forrás minden részéből sejt szinten. A szabadságodat, csak Te tudod megadni magadnak senki más!
Ehhez meg fogsz kapni minden segítséget az Univerzumtól, de a döntések és választások a Tieid. Mond minél többet: TUDOM, AMI TUDHATÓ. Ez segíteni fog.
Ne foglalkozz, vele mások mit szólnak a Te változásodhoz. Akkor leszel a legboldogabb, ha az ÖNVALÓDAT éled, minden megalkuvás nélkül. Az origódat ne ebbe a beszűkült tartományba helyezd, ahol a nevek és formák, hitrendszerek alkotják a világodat, hanem abba, ahol a FORMA NÉLKÜLI tudatodat éled! Ott semmi sem lehetetlen.
Azt gondolsz, amit csak akarsz. Ki akadályoz meg benne? Ki?
Az Isteni részeddel összekapcsolódva maga vagy a Minden és a Semmi.
Életed nagy teremtési játékában vagy, hát halld meg azt, ami a szívedből jön.
Hangolódj rá a saját hangodra, örülj, táncolj, énekelj magadnak és engedd, hogy bekerülj a spirális örvényedbe, ami a Forráshoz visz! Aztán fogadd be, amit teremtettél, dőlj hátra gyertyafénynél és igyál valami finomat. ENNYI.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Page generated in 0.9693 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz