Navigáció


RSS: összes ·




Mese: Frázispuffogtatás 2.

, 443 olvasás, Thalia , 0 hozzászólás

Spirituális

... avagy engedd el, szeress mindenkit, bocsáss meg, és a többi blablabla… 2. rész

Bárki, aki itt ül a teremben a változás mellett döntött. Örülök Nektek.
Most figyeljetek, nagyon, mert amit most elmondok ki fog hatni a további életetekre és változást idéz elő először bennetek, aztán a világotokban.
Először is csak az kapja meg az élettől, vagyis önmagától a megoldást, aki teljes egészében felvállalja a felelősséget, azért amiben él.
A saját teremtéséért.

- Ez nem igaz, ez nem lehet! – kiabálták többen.
- De hisz megaláztak, kiraboltak, megcsaltak, hazudtak, becsaptak - üvöltötték többen felháborodva – ezt ne, hogy már mi akarjuk magunknak! Többen felálltak, hogy elmenjenek, de Morfi megnyugtatóan feltartotta a patáját.
- Pont most akartok elmenni, mikor szembenézhettek végre Önmagatokkal?
Erre a hangra többen felkapták a fejüket, mert volt benne valami, amitől mindenki visszaült a helyére.

A „külső” léted a Te kivetülésed, és ha belül Rendet teszel, helyükre kerülnek a dolgok, akkor „kívül” is Rend lesz. Mindenki a saját Univerzumán keresztül látja a világot. Ebből a minőségből tekint mindenre. Ezért van az, hogy soha nem tudsz megismerni senkit, csak általa önmagad! Ez van. Tükör az egész világ, a Te belső eszenciádat, minőségedet tükrözi vissza.
Például, ha te dühös vagy mindenkire, és haragszol az egész világra, az azt fogja eredményezni, hogy dühös társakat kapsz az élet nagy játszóterén.
Vagy ha félsz és sokat gondolsz a félelmed tárgyára, akkor természetesen megteremted azt. A tézis egyszerűbb, mint gondolnád. Azonos információ és azonos rezgés talál egymásra, és jön létre a fizikai síkon. Minden, amit kibocsájtasz, teremt. A gondolatok, amiket pörgetsz nap, mint nap, amilyen lelkiállapotban vagy közben, ahogy beszélsz és cselekszel, mind-mind egy-egy adalék a teremtésedhez.
Tudnod kell, hogy ezek mind-mind információk, aminek megvan az energiája és rezgése. Az az igazság, hogy szinte mindent, ami körül vesz, a tudattalanod teremti meg.
Csak kavarog az elméd, játssza egymás után a párbeszédeket, és csak viszi az energiádat a hiány állapotába. Drámázol, sírsz-rísz, átkozod az életet, miért történik ez a sok rossz veled.
- Azért Kedves, mert nem vagy Önmagaddal harmóniában és eltávolodtál a Forrástól. Figyeld végre magad tudatosan. Hányszor gondolsz vagy beszélsz a hiányról. Hiányzik a pénz, a munka, a társ, a szeretet, a barátság az egészség, és sorolhatnám még napestig. És figyeld, meg hányszor töltöd be tudatosan a teret a hiányod tárgyával. Szinte soha.
Még szerencse, hogy ezek a negatív gondolatok szavak alacsony frekvencián vannak, és nem tud hamar manifesztálódni, mert már rég kihalt volna a föld.
Minél közelebb kerültök MAGatokhoz annál kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak lesztek.

- Azt, hogy kell csinálni? - tette fel félénken a mancsát Ottó.
- Igen, igen, hogy kell!! – kiabálták a többiek.
A kecske felnevetett, mert nagyon örült ennek a nyitottságnak.
- Még nem mondtad el, hogy tudok, elengedi és megbocsájtani! – kiáltotta Pipike.
- Csak szépen sorban – válaszolt a kecske, ezeket el kellet mondanom, hogy megértsétek, hogy tudjatok változtatni az életeteken.

Tehát az elengedéssel, a szeretettel, a megbocsájtással, nincs semmi baj. Csak meg kell értenünk, mit miért teszünk.
A szeretet belülről fakad, és nem érzelem. A Tudat szubsztanciája, és belénk van kódolva. Ez a minőség áthat bennünket, csak sokaknál blokkolva van.
Ha feloldjuk magunkban a gátakat, elkezd áramolni ez az energia és áthat mindent és mindenkit, saját magadat is beleértve. Akkor már nem minősítesz, hanem elfogadod a többi létezőben a másságot, és nem akarod megváltoztatni. Ha már változtatni akarsz, előbb kezd magaddal. Ez az ítélkezés mentes szeretet. Nincs szeretlek ha... Csak egyszerűen szeretlek, mert szeretlek van.

Az elengedés, egy művészet. Ha folyton az elengedésed tárgyáról beszélsz, még nem sikerült. A múlt rendbetétele nélkül nincs jövő, a jelent meg nem tudod élni. Ami ilyenkor gátol, a régi dolgainkhoz való ragaszkodás, tehát befogadás hiánya. Csak akkor tudsz befogadni, ha tudatosan teret csinálsz magadban. A pillangó sem tud felszállni, ha a báb még a fenekéhez ragadt.

A megbocsájtásról meg annyit, hogy először magadnak kell és a többi már nem is fog számítani. Akkor vagy középen, ha a már szemléled a világodat, és nem azonosulsz senkivel és semmivel.

Morfeus itt elhallgatót és nézte a csendben ülő társaságot. Hagyta hagy emésszék meg a hallottakat. - Tudom, hogy ez most túl tömény egyszerre, mára bőven elég ennyi. Ha szeretnétek folytatni Mistyk mekkszervezi Nektek a következő előadást, addig is figyeljetek magatokra, és legyetek tudatosak. Köszönöm.

Góliát vehemensen felállt és azt kérdezte – most akkor mi lesz az éléskamrám elé hordott szeméttel? Én nem értem ezt az egészet – mondta már halkabban - akkor most hogyan tovább!
Valami soha nem változik - sóhajtottak sokan mosolyogva. Vagy mégis? Természetesen rendet teszek - válaszolta Manci teljes lelki nyugalommal. Ő megértette, és máris közelebb került a Forráshoz.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Page generated in 0.1667 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz