Navigáció


RSS: összes ·




Blog: A strandon

, 299 olvasás, Krisz , 0 hozzászólás

Néhány szóban

Száz ágra süt a nap, forróság van. A vízparton emberek sokasága gyűlt össze a perzselő napsugarak elől. A hűsítő víz közelében mindenki könnyebben viseli a meleget. A vízben az emberek úsznak, vízi labdáznak. A gyerekek úszógumikkal rajtuk ismerkednek a vízzel, élvezik a hűsítő hatását. Szüleik aggódó tekintettel figyelik minden mozdulatukat vagy a vízparton, vagy pedig mellettük állva.
A nagyobb gyermekek már önállóan úsznak, és kis pajtásaikkal fogócskáznak. A vízparton büfé áll, ahol az emberek sorban állnak a hamburgerért, a limonádéért, a jégkrémért, a férfiak pedig természetesen sörért. Az anyákat pedig gyermekeik jégkrémért traktálják. A nők napozóágyon élvezik a napsütést és hódolnak kedvenc időtöltésüknek, a
Napozásnak. A férfiak legeltetik szemeiket a csinos női testeken, hisz a bikinik szinte mindent megmutatnak. Csapatokba verődve rövidnadrágban röplabdáznak. Fitogtatva ezzel testi erejüket és egy-egy elismerő női pillantást elcsípve legyezgeti hiúságukat. Vannak, akik fociznak a strand homokjában jókedvűen.
Lassan elérkezik az alkonyat, az anyák gyermekeikkel és férjeikkel elindulnak haza. A napozó nők is hazamennek. A röplabdázók és a focizók szintén hazatérnek. A büfések is bezárnak, véget ért a napszámukra. Kiürült a strand, lement a nap és visszaveszi a természet a partot.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Néhány szóban
· Kategória: Blog
· Írta: Krisz
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 197
Regisztrált: 1
Kereső robot: 26
Összes: 224
Jelenlévők:
 · Sutyi


Page generated in 0.9497 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz