Navigáció


RSS: összes ·




Regény: Vadnyugati szerelem 1.

, 327 olvasás, Krisz , 1 hozzászólás

Szerelem

Szép nyári este volt a napnyugta fényei vörösre festették az ég alját és a rét füvének édes illata csíntalan gyermekként, csiklandozta az ember orrát. Ebben a meghitt, idilli környezetben két ifjú szíve egyként dobbant amint egymás karjaiban gyönyörködtek a naplemente szépségében. Ők voltak: Anna és Márk történetünk főszereplői. Anna szegény farmer családból származott apjának kis farmja volt a várostól nem messze. Márk a város bankárának fia, akit apja saját nyomdokaiba szánt.
Térjünk vissza a rétre, ahol a két fiatal élvezte a táj csendjét, meghittségét, karjaik fonódását, melyet beárnyékolt a közelgő búcsú pillanata.
- Mennünk kellene, apám hamarosan keresni fog. Későre jár, megszid, ha nem érek haza időben. Aggodalmaskodott Anna megtörve a csendet.
- Rendben induljunk. Egyezett bele Márk bár szíve egészen mást súgott, de nem szerette volna, ha kedvese miatta bajba kerülne. Elindultak hát szótlanul lovaikhoz, akik türelmesen várták gazdáikat kicsit arrébb békésen legelészve. Márk felsegítette a lányt, a nyeregbe, aki mosollyal jutalmazta a fiú előzékenységét, ezután ő is felpattant a lova hátára és ellovagoltak a lány házához. Amikor odaértek a kis házba az olajlámpák fényei haloványan szűrődtek ki az ablakokon.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Szerelem
· Kategória: Regény
· Írta: Krisz
· Jóváhagyta: Medve Zsolt

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 265
Regisztrált: 2
Kereső robot: 33
Összes: 300
Jelenlévők:
 · arttur
 · oprae


Page generated in 0.1795 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz