Navigáció


RSS: összes ·




Mese: Az új munkahely II. rész

, 481 olvasás, furstjohnny , 0 hozzászólás

Ezerszín

– Oh, my God! Hát… nem egy izé… He is not a… well… a mob?… Nem egy gengszter?! – rebegtem izgalmamban két nyelven, felismerve a tragikus tévedésemet.
– He is just an aged fuzztail. Old and useless! Don’ t make me giggle, please come on… gonna kick the bucket! (Ő csak egy vén farokfoszlány. Öreg és használhatatlan! Ne röhögtess, mert mindjárt eldobom magam!) – kaptam a frappáns választ kicsattanó nevetéssel.
– Wow funnyman! I have not have such a good laugh for a long time. (Remek pofa vagy! Rég röhögtem ilyen jóízűen.) – pukkadozott fuldokló hangon az erotikus varázslat.
– Oh, my God! What if the… cops grab me? (Jaj, Istenem…! Mi lesz velem, ha… elkapnak a rendőrök?) – makogtam félelmemben, miközben a térdeim egymáshoz kocogtak.
– Cut it off! I can’ t go on like this… I am dying of laughter! (Hagyd abba! Ezt már nem bírom ki… meghalok a nevetéstől!) – sipítozta a lady, a földön fetrengve a röhögéstől. Úgy éreztem, pillanatnyilag nincs szánalmasabb és elesettebb ember nálam, mert a veszedelmes nőstény a halálos félelmem klasszikus humorként kezelte.
– Oh, my God! I gonna get the cold feet! Your crap is getting too hot for me! I haven’ t met such a jackass so far! Ouch… (Istenem, már elég a süket dumából! Jaj… ilyen balf@. szal még nem találkoztam! Jaj…) – ájuldozott a az oldalát fogva sikongatva.
– Dear Lord! Why am I punished? (Drága Uram! Miért büntetsz engem?) – fohászkodtam a Magasságoshoz, hogy elesettségemen megszánjon.
– Tell me what’ s your name, my Superstar? (Mondd, hogy hívnak szupersztárom?) – kaptam a frappáns kérdést.
– I'm Johnny, but people call me Jancsi or little Jani in Hungary (Johnny vagyok… de Magyarországon csak Jancsinak, vagy Janikának hívnak.) – löktem oda hetykén, fél vállról, hogy rangos származásommal némi tekintélyt érjek el.

Miközben a kétségbeejtő helyzetemmel voltam elfoglalva, valaki az irodaházban bekapcsolhatta a hangszórókat, mert minden helyiségben, csodálatos akusztikával, hallani lehetett a rendkívüli helyszíni közvetítést a párbeszédünkről.
– Long live Johnny, the new Boss! (Éljen Johnny, az új Főnök!) – kiabálta újdonsült barátnőm, mire a hatalmas kórus visszhangként zúgta az új titulusomat. A szűnni nem akaró hangzavarban kézzel-lábbal hadonásztam, míg valahogy sikerült szót kérnem. Ujjammal a földön rugdalózó elődömre mutattam:
– Thow out this old skunk! (Dobjátok ki ezt a bűzlő görényt!) – adtam ki az első főnöki parancsomat, amit nagy hahotázással fogadtak. A szexmániást négy-öt ember azonnal megmarkolta, és az épület előtt parkoló kocsijába gyömöszölte.
– EMBEREK!– remegtettem a hangomat.– Ma nagy napot ünnepelünk. Megmentettelek titeket egy zátonyra futott, süllyedő hajóról – mutattam ujjammal az exfőnök épület előtt parkoló autójára. A hatásos székfoglaló beszédemet, a szűnni nem akaró tapsvihar miatt többször képtelen voltam folytatni.
– Mától kezdve… új fejezet kezdődik az életetekben. Most, azonnal, elrendelek két nap fizetett munkaszüneti napot, csupán azért, mert igényes emberek vagytok. Bebizonyítottátok kiváló ítélőképességeteket, mert egy új, igazságos főnököt választottatok. Gratulálok a bölcs döntésetekhez! A cicerói szónoklatra a tömeg ismét éljenezte a nevem.

– EMBEREK!– állítottam meg a csatazajt. – Isten áldása kísérjen az utatokon! Ünnepeljetek, mulassatok! – fejeztem be angol nyelvű hegyi beszédemet pesti akcentussal. A tömeg az örömtől megittasulva egy áhítatos, vallásos dalba kezdett. A rekedtre ismételgetett jókívánságok után a sokaság lassan szétszéledt. (Nagy részük a szomszédos templomba ment imádkozni, hogy Isten oltalmazza és védje az új főnököt a régi, gonosz főnök bosszújától.)
– Most… most… mi lesz velem? – kérdeztem félénken, a csajtól, mikor rádöbbentem, hogy teljesen magunkra maradtunk.
– You don‘ t know, Johnny?! – kérdezte a szépség csodálkozó hangon.
– We are going to test his car’ s springs. Now! (Nem tudod, Johnny? Ki fogjuk próbálni a kocsi rugóit. Most!) – kaptam a csiklandós választ, melyet egy újabb érzéki csókkal erősített meg.

A váratlan szituációtól a torkomban dobogott a szívem. Éreztem, hogy égő, vörös csíkok futkosnak az arcomon. Zavaromban igyekeztem eltéríteni a szexuális témáról a tüzelő nőstény figyelmét. A kocsiban az újdonsült barátnőm figyelembe sem vette a plusz terhünket, a hátsó ülésen gubbasztó félredobott pasiját.
– Could you tell me please … what kind of a car is this? (Meg tudnád mondani, hogy milyen típusú ez a kocsi?) – adtam fel az esetlen kérdést, hogy más témára tereljem a nőt.
– Do you understand my message?! I can’ t wait any longer for you to screw me! I’ m sick and tired of your crap! No more excuses! Cut it off! (Megértetted, hogy mit mondtam?! Már nem bírok tovább várni, hogy megdugj! Beteg vagyok a süket dumádtól! Nincs több kifogás! Hagyd abba!) – emelte fel parancsoló hangját félreérthetetlenül.
– You have that thing… Well… You know… the car keys? (Nálad van… az izé… a slusszkulcs… a kocsihoz?) – igyekeztem az idétlen kérdésemmel ismét megfékezni a csillapíthatatlan vágyát.

A kacér nő, hogy egyértelműen kifejezze parancsát, rutinos mozdulattal egy pillanat alatt megszabadult a még meglévő ruhájától, és – a teremtés tökéletességét prezentálva – magához szorított. Kiszáradt szájjal, mint a szárazra tett hal, levegő után kapkodtam. Bilincsbe szorító forró, illatos testétől, az izgatottan le-fel ugráló ádámcsutkám az agyvelőmet döngette. A kocsi hátsó ülésére gyömöszölt szerencsétlen sorsú elődöm, gyötrődő féltékenységében, kidülledt, vérágas szemekkel bámult. A tüzelő nőstény tigris rá sem hederített. Rutinos begyakorolt mozdulattal rám csavarodva, még vadabbul préselt magához.

– No… please! … No! Wait a minute! Please! Not now! (Kérlek, ne…! Várj egy kicsit…! Kérlek, ne most!) – artikulátlan hangon rugdaloztam az életemért a karjaiban vergődve.
– Wait! I cannot screw in front of other people. I’ ve never done that before! (Várj! Én nem tudok… kefélni… más előtt… még sosem csináltam!) – rikogattam fájdalmasan.
– Sensational! – vágott bele, gyerekes kifogásaimba. – Legalább most bemutathatod ennek a hőscincérnek is, hogyan fogja elveszteni a szüzességét egy irodaház főnöke az exfőnök kocsijában! – kacsintott megalázott palijára lekezelően, ki szenvedő pofával hörgött a hátsó ülésen.
– Anyway, that will be a big show to hump in that old ramschakle! (Mindenesetre nagy mutatvány lesz egyet kettyinteni ebben a tragacsban!) – humorizált.

Heves tekintetével félreérthetetlenül tudtomra adta, – mindennemű ellenállási kísérletem ellenére –, hogy menthetetlenül a hálójában vergődöm.
– Johnny, you know what? I love having sex while being watched, otherwise I have stage-frigh. (Johnny, tudod mit…? Én meg imádom, ha szex közben bámulnak. Ellenkező esetben lámpalázas vagyok.) – felelte provokatívan.
– So to say … this rainy day slows me down… (Hogy úgy mondjam… ez az esős nap lelassít engem…) – próbálkoztam még egy utolsó lehetőséggel megmenekülni a hóhérnőm elől.
– Don’ t worry babe! I’ m going to straighten you out! I’ ll sex you up! (Ne félj babám! Helyrehozom szexuális problémádat! – kaptam a fellebbezhetetlen ítéletet, amit fenn a Legfelsőbb Bíró rám szabott.

Arckifejezésem a leigázott férfi szánalmas helyzetét mutathatta a hátsó ülés bitorlójának, ki erekció ellenes tekintetével még jobban lehangolt. A türelmetlen céda ágyba csalogató tekintettel lehajtotta az első ülésről a kéztartót, így egy rögtönzött ágyat varázsolt a kocsiban. Érzékien rám kacsintva tudtomra adta: szerelmi csatánk színhelye készen áll. Bársonyos kezét derekam köré fonta, miközben hullámzó keble közé szorított. A duzzadt érhálózatom visszhangozva zakatolta tébolyultan kapálódzó szíve ritmusát. Az ősi fajfenntartó ösztönöm megtörte konok ellenállásomat. Ami ezután történt, örökre felejthetetlen álomnak tűnik. Úgy éreztem, hogy csodálatos, végtelenített lábakon, a tűsarkú cipő lerúgta nekem az összes csillagokat a galaxisról. A zúgó agyvelőm űrbe repülő zaja a legmagasabb szférákig jutott. Megszűnt a földi élet körülöttem. Csodaországban éreztem magam, szivárvány színű világban lebegve.

Az éhségét kielégített nőstény, lezseren magára húzta a lenge ruháját, majd szerelmesen, doromboló cicaként a fülembe súgta:
– Johnny, I was in seventh heaven. (Johnny, a hetedik mennyországban voltam.)

– Me too, darling. (Én szintén, drágám.) Fantasztikus barátnőm kéjesen nyújtózkodott örömében. Felesleges terhünket – a hátsó ülésről a pondrót – az egyik mellékutcában kidobtuk a szeméttárolók közé, mert nem akartuk, hogy az intim kapcsolatunkat megmérgezze. Kedvesem beletaposott a gázba, és elindultunk a legközelebbi hotel felé; üres zsebbel és óriási reményekkel. A vezetés közben furcsa szokása volt. Mindig izgatottan várta, hogy piros lámpát kapjon száguldó kocsink. Ilyenkor, a volánt elengedve, szűnni nem akaró akciót kezdeményezett. Őrjítő lihegésével egy másodpercnyi időt sem engedélyezett, hogy passzívan, üres járatban henyéljek mellette. (Útközben több piros lámpát kaptunk!)

– Istenem, miért pusztítasz el ilyen szerencsétlenül?! – siránkoztam kétségbeesve, miközben kézzel-lábbal kapálódzva a puszta életemért harcoltam. Mindent elkövettem, nehogy a kannibálnő újabb szex rohamának áldozata legyek…


* * *

Telefonom csengő hangjára szemeimet nyitogatva az ágyamban találtam magam, kalandos álmomból felébredve. Éppen a volt munkahelyem főnöke beszélt az üzenetközvetítőre:
"Johnny, szeretettel várunk vissza az irodába a többi lojális munkatárssal, hogy továbbra is egy ütőképes csapattal folytassuk ott, ahol kényszerből abbahagytunk."

Dupla szerencse ért: Nem kell az álmaim veszedelmes munkahelyére visszamenni, hogy ismét alkalmazzam Rózsa Sándor modernizált gengszterfogását… és a varázslatos női csoda ellen sem kell majd az éltemért hadakoznom.


– Vége –

Megjegyzés: Ebben a részben több olyan angol kifejezést használtam, mely sem az angol, sem a többi nemzet szótárában nem található. Soha nem tudni, hogy nektek mikor jelenthet nagy segítséget a memorizált szavak használata…

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Ezerszín
· Kategória: Mese
· Írta: furstjohnny
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 59
Regisztrált: 2
Kereső robot: 24
Összes: 85
Jelenlévők:
 · Sutyi
 · Tristan Kekovian


Page generated in 0.076 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz