Navigáció


RSS: összes ·




Jegyzet: Közjáték

, 316 olvasás, Orsolya , 3 hozzászólás

Szerelem

Felébreszt egy bizonyos inger. Nem hagyom magam egykönnyen, de a sürgető érzés apránként előtérbe küldi a tudatalattiból a cselekvéssort.
Óvatosan lefejtegetem magamról testemet polipként tartó karokat, lábakat, (Úristen! egyszer, tüzetes vizsgálatnak kellene alávetnem -pillanatnyilag hálótársként funkcionáló alanyomat,- vajon az éj sötétjével vagy az álombölcsővel fejlődnek ki eme végtelen számot képviselő végtagok…) majd feltápászkodom, kiindulok. Robotpilótára kapcsolva, de a hideg által kellően felpörgetve hagyom el a kijelölt terepszakaszt. Visszaérve már jól olvasok a sötétben, és röpke gondolkodóba esem, mely térfelét válasszam küzdőterünknek, mely oldalát az ölelésnek. Visszaburkolózom a biztonságot adó meleg takarónkba, az ölelésbe. A Társ azonnal reagál, a mocorog, helyezkedik. Polipkarok rám fonódnak. Feleltként pozitúrát váltok, polipölelés viszont reagál.
- Brrr! – közlöm, hidegérzetem tényét hírül adva, majd lenge csókot lehelek valami lágy ingerlő puhaságra, melyről érzékeim súgják Ő.
- Szeretlek! – suttog, majd megpróbál még szorosabban ölelni, bizonyítván, hogy ez csak a fizika földhözragadt törvényszerűségei szerint lehetetlenség.

Csókot váltunk, miközben nem nyeri vissza tudatos kontrollált lényét. Forgolódom tesztelve a polipvégtagok képességét. GPS navigációként követik mozdulataim. Újabb csók. És persze a felelet.
- Szeretlek. – nyomatékosítja a biztonság kedvéért, és ismét kísérletet tesz az ölelés fonatát szorosabbra zárni.

Visszazuhanunk újra a fellegek közé, ahova emeltük egymást, ahol élünk immár.
Meghitt éjszakáink varázslataink titkáról nappal soha nem beszélünk. Én pontosan tudom, miért őrzöm féltve a titkot. De, de Ő? Lehet, hogy a nappali élő tudata egyszerűen nem emlékszik?!

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Szerelem
· Kategória: Jegyzet
· Írta: Orsolya
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 26
Regisztrált: 3
Kereső robot: 15
Összes: 44
Jelenlévők:
 · engs
 · Öreg
 · PiaNista


Page generated in 0.0462 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz