Navigáció


RSS: összes ·
Próza: Csattanó maszlag 7

, 550 olvasás, wokendreamer , 2 hozzászólás

Felnőtteknek

Este 19:34 Nemeza ház fűtetlen konyhája. (12 fok Celsius)

Miután - Tökit kivéve - mindenki jóízűen elfogyasztotta a csirkefej-kocsonyát Ágica, Másiklajos és Sára statáriumot ült Töki felett. Próbálták kitalálni, hogy mily’ módon lehetne rendbe hozni délutáni kisiklását. Mint mindig, ha munka kiosztásról volt szó, Ágica élenjárt az elvégzendő feladatok kijelölésében. Most sem okozott csalódást és egy zsírfoltos kockás papírra elkezdte összeírni a jóvátétel hosszú listáját.
"- Ne légy mán úgy elkámpicsorodva te gyerek!" – mondta édeskés hangon Ágica "- Mán úgy is át akartuk építeni a kertet. Igaz drága párom?"
Másiklajos, a "drágapárom" hallatán rosszat kezdett sejteni és szőrös hátán kicsapódott a hideg veríték.


20:36 Nemeza ház egyetlen szobája:

Miután nagy nehézségek árán sikerült lebeszélni Tökit, hogy a kocsiban aludjon huzakodva ugyan, de lefeküdt a már ágyban fekvő család lábához. Érthetetlen vonakodása azért sem bizonyult célszerűnek, mert az egyetlen nagy, háromrészes rekamién, a fekvőhelyek birtokbavétele már lezajlott. Így aztán Töki elgyötört arccal próbált eltávolodni Másiklajos napok óta erősen igénybe vett zoknijától. Nem sok sikerrel.
Ha mozdulni próbált, Sátán a falkavezér, aki a többi társával egyetemben szintén az ágy állandó lakója volt, rögtön morogni kezdett, és ha a mocorgás nem szűnt meg azonnal, bizony oda-odakapott.
Ágica, olvasztott mangalicazsírba áztatott kelkáposztalevelekkel az arcán, elégedettnek tűnő orgánumban már a holnapi teendőket kezdte sorolni:
"- Miután behoztátok a fát az erdőbő, még le kell majd háncsolni, aztán föl kell szabni, persze asseárt, ha elébb…"
"- Jóccakát!" – nyögte ki Másiklajos és ahogy hirtelen az oldalára fordult, egy öblöset szellentett. A légvonat, mint csordogáló patak vize arcul simította Tökit, aki a dunna aljánál, ebben a képzeletbeli patakmederben már félig ájultan feküdt.


Hajnal 04:43 Szeptember 20. Tehát már holnap. Illetve ma. Az ágy és környéke:

Töki karikás szemekkel bámulta a beszűrődő holdvilágtól megvilágított falakat. Bár Másiklajos horkolása erősen felborzolta az idegeit, még sem mert megmozdulni hogy fülét befogja, mert Sunyisánta, a kutyafalka egyetlen ki-és beszámíthatatlan tagja fogvicsorítva és halk morgással éberen figyelte őt. Töki annyira felzaklatott idegállapotban vergődött, hogy képtelen volt összeilleszteni a menekülés apró kirakókockáit. Pedig csak a megtervezett mozdulatok láncolatát kellett volna végrehajtania. Az elkerülhetetlen sírógörcs akkor kapta el, amikor Sára - aki úgy tűnt mérföldekre aludt tőle - Töki számára, egy ismeretlen férfi nevét suttogva erotikusan nyögdécselt. Töki hangosan felsírt és a család arra riadt fel, hogy a kutyafalka - mint négylábú piranja raj a meleg vér szagára – vadul és hörögve szaggatták a félholt Töki messzibe merengő kifejezéstelen ábrázatát.
A kutyatámadásos incidens után a család vattacsomókkal ellátta a több sebből vérző Töki arcát, majd Másiklajos kiselejtezett lábfáslijával betekerték a fejét. Ezután a vészhelyzet stáb megpróbált visszaaludni, de Ágicát leginkább az idegesítette, hogy Töki fájdalmas nyöszörgése zavarhatja a szegény kutyák nyugalmát. Sára az újabb támadástól félt, ezért mindenki megelégedésére a félig ájult Tökit betolták az ágy alá és elbarikádozták.


Reggel 06:05 Nemeza ház, szoba-konyha.

A pihenést remélő visszaalvás nem tartott sokáig, és az ébresztő már a mindennapok rutinjával folytatódott. Miután Másiklajos elviselhetetlen szájszagával telítődött a kis szoba légtere, Sátán a vezérkutya a mellére hasalt és lefojtotta őt. Ágica rendszerint erre a hörgésére ébredt és szeretetteljes simogatások közepette leemelte Sátánt a fuldokló férje torkáról.
"- Gyertek mütymütykéim!" - mondta Ágica a falkának "– Há anyuci megcsinájja nektek a reggelit!" - és vizeletmintás hálóingjében kisétált a konyhába. Sunyisánta hátra maradt. Nagy nehézségek árán sikerült bekúsznia az ágy alá, felemelte hátsólábát és Töki arcát borító fáslira vizelt.

Folyt. köv.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Felnőtteknek
· Kategória: Próza
· Írta: wokendreamer
· Jóváhagyta: Pieris

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 12
Regisztrált: 0
Kereső robot: 18
Összes: 30

Page generated in 0.0391 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz