Navigáció


RSS: összes ·
Újra átalakult a TOPlista

2014-02-08 10:52:19, 900 olvasás, Pieris, 6 hozzászólás

Fejlesztés

Sziasztok!

Január végén adtunk hírt arról, hogy a régóta nem túl igazságosan mûködõ toplistát átalakítottuk. Akkor úgy lett megfaragva, hogy nem a mindenkori legjobbakat mutatja, hanem az adott hónap legjobbjait. Ez jobbnak tûnt, mint a régi megoldás, de már akkor lehetett sejteni, hogy ez sem lesz teljesen igazságos. Mivel ez az aktuális hónap adatait mutatta, így ha valaki beküldött egy új mûvet, akkor azt minél közelebb tette a hónap végéhez, annál kisebb esélye volt, hogy bekerüljön a toplistába. Nem mintha egy mûvészeti oldalon elsõdleges cél kéne, hogy legyen a toplistába kerülés, de azért valljuk be õszintén, a legtöbben vagyunk annyira hiúk, hogy ez számítson azért valamennyit. :-)

Akkor már tervben volt egy késõbbi átalakítás, de nem volt konkrét ötletünk annak ellenére, hogy a rendszer hibáit láttuk. Aztán Kavics írt nekem egy privát üzenetet, amiben tett többféle javaslatot is a rendszer igazságosabbá tételére. Ebbõl kiválasztottam, amelyik a leginkább tetszett, és meg is valósítottam. A rendszer ezentúl az adott naphoz viszonyítva mindig az elmúlt 30 nap történéseit veszi figyelembe.

Ezentúl akár tíz éve beküldött mûvek is bekerülhetnek a toplistába, ha kapnak annyi figyelmet 30 nap alatt. Tehát ezentúl ha egy mûre van összesen 150 hozzászólás, de ebbõl csak 50 hozzászólás keletkezett az elmúlt 30 napban, akkor a hozzászólásokat számláló topban már csak az utóbbi 50 hozzászólás számolódik bele. Ugyanez a helyzet az olvasottsággal is.

Az olvasottságnál azonban fontos tudni, hogy 2014.02.02. elõtt nem volt rögzítve a rendszerben minden egyes megnyitás dátuma, ezt akkor programoztam le, így igazán pontos adatokat csak 2014.03.02-tõl fog mutatni az olvasottsági adatok tekintetében. Ez a hozzászólásokra nem igaz, az már most is pontos, mert ott eddig is volt dátum rögzítve.

Reméljük, így sokkal igazságosabb lesz a rendszer, amely ezentúl napról-napra fog jelentõsebb változásokat mutatni, így érdemes lesz sûrûbben nézegetni. :-)

- Jeep -

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 21
Regisztrált: 1
Kereső robot: 20
Összes: 42
Jelenlévők:
 · engs


Könyvajánló

kristvan:
Más-VilágMegjelent Kristóf István (kristvan) Más-Világ című kötete.

"A végtelen Semmiben egy pillanatig vagyunk valakik, melyre öntudatunk ítél bennünket" - ennek a pillanatnak a félelmeit, kínjait,...


Tovább...

Zeneajánló

Landmine: Gond(olat)vihar
Küldte: drapery

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0954 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz