Navigáció


RSS: összes ·
Veszélyben az AMF jövõje...

2012-11-04 18:01:16, 1816 olvasás, Pieris, 59 hozzászólás

pénz, pénz, pénz...

Az Amatõr Mûvészek Fóruma 2012. november 2-án ünnepelte születésének tizedik évfordulóját. Ezen hosszú idõ alatt nagyra nõtte ki magát honlapunk. Jelenleg 6Gb tárhelyet emészt fel, és több, mint 7GB a havi adatforgalma. Ezért kellett 2012. januárjában a támogatási alapon ingyen kapott tárhelyrõl elköltözni. Akkor a választásunk az cpanel.hu-ra (EV2 Internet Kft.) esett. Rugalmasan álltak igényeinkhez és hajlandóak voltak egyéni igényünknek megfelelõ csomagot összeállítani. Ezért a csomagért évente brutto 25.400 HUF díjat kell fizetnünk. Mivel honlapunk nonprofit módon mûködik, bevételt nem generál. Ennek köszönhetõen költözéskor a szerkesztõség saját zsebbõl kifizette az elsõ éves díjat, de ismét közeleg a január, közeleg a fizetési határidõ, és ebben az évben szinte egészen biztos, hogy a szerkesztõség nem képes ezt idén is önerõbõl fedezni.

Ezért két lehetõség közül kellett választanunk:

 • Nem fizetünk, mert nem tududnk, és akkor tíz év után bezárjuk a honlapot.
 • Kiírjuk ezt a felhívást, és bízunk abban, hogy aki megteheti, és szereti annyira a honlapot, hogy nem szeretné, ha be kéne zárni, az segít majd. Senkitõl nem várunk nagy összeget. Ha csak 300 FT összegû utalások érkeznének, akkor mindösszesen ~85 utalásra lenne szükség, ennél pedig jóval több aktív tagja van honlapunknak.

 • Ezért a szerkesztõség arra kéri az oldalt szeretõ tagjait / olvasóit, hogy aki tud, segítsen pár száz forinttal, hogy újabb egy évre biztos helyünk legyen.

  Amennyiben több pénz gyûlne össze, mint amennyibe a tárhely kerülne, úgy azt a szerkesztõség a jövõben kiírandó pályázatainak díjazására fordítja.

  Természetesen a felhívás senkit sem kötelez semmire, aki támogat, az a támogatásáért semmilyen elõnyben/kivételben nem részesül, mint ahogyan aki nem engedheti meg magának, vagy csak nem akar támogatni, az sem szenved el emiatt semmilyen hátrányt. Ugyanakkor mindenkinek, aki hozzájárul a terheink csökkentéséhez, elõre köszönjük a támogatását.


  Ha te is segíteni szeretnél, hogy továbbra is létezhessen az AMF, akkor a következõ számlaszámra utalhatsz:

  Medve Zsolt
  Erste Bank
  11600006-00000000-59981345

  Bank Swift kódja: GIBAHUHB
  Bank címe: 1138 Budapest Népfürdõ u. 24-26.
  IBAN számlaszámunk: HU91116000060000000059981345  Megjegyzés: Folytatás...

  Kinyomtatom


  Regisztrálj!

  Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

  Beszélgetés  SmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

  Tagjainknak

  Online látogatók:
  Látogató: 57
  Regisztrált: 0
  Kereső robot: 18
  Összes: 75

  Könyvajánló

  PiaNista:
  Időzavar  Megjelent Maróti László (PiaNista) Időzavar című regénye.

  'Maróti László kiadónk tehetségkutató pályázatának egyik fölfedezettje. Regénye a tudományos-fantasztikus, utópisztikus művek szerk...


  Tovább...

  Zeneajánló

  NaftaZ: Körhinta
  Küldte: soulkeeper

  Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

  Zenék

  Kategóriák


  Page generated in 0.1048 seconds
  Nicknév: Jelszó: Emlékezz