Navigáció


RSS: összes ·
Az elsõ saját rendezvényünk...

2004-03-16 10:58:45, 1179 olvasás, Pieris, 3 hozzászólás

Közösség

Kedves tagok, olvasók!

A sors úgy hozta, hogy újabb kapuk tárulhatnak ki alkotóink elõtt, mely egy májusban megrendezett, három hetes kiállítássorozatban ölt testet. A helyszínek fõvárosunktól kb 160 km-re fekvõ Szarvas, Békésszentandrás és Csabacsûd lesz. A kiállítás a helyi vezetõk támogatásával jön kétre, mely annyit jelent nagyjából, hogy díjmentesen bocsátanak rendelkezésünkre kiállítótermeket. Ez a jelenlegi állás szerint a szarvasi múzeum egy terme, valamint a békésszentandrási könyvtár. Emelett már szinte majdnem biztos, hogy a képek helyszínre szállításában is támogatnak minket anyagilag, valamint magukra vállalják a kiállított képek õrzését is. Sajnos jelen pillanatban a harmadik helyszínrõl (Csabacsûd) nem sokat tudok elárulni, mert még folynak az egyeztetések, de amint biztosat tudok, errõl is kiírom az információkat.


Amit a rendezvényrõl tudni kell:

A megnyitás mindhárom helyszínen május 13, csütörtök nagy valószínûséggel egy-két órás csúsztatásokkal. A pontos idõpont még nem tisztázott, de valószínûleg a délutáni órákban. A megnyitás egy beszéddel kezdõdik és ezt követõen mind a három helyszínen lesz egy kis, egy-másfél órás irodalmi elõadás is, mely szintén az oldalunk tartalmából, valamint (he lesz erre jelentkezõ) az oldal tagjai elõadásában lesznek hallhatóak.

Sok részlet homályos még, de úgy érzetem, hogy már most kötelességem errõl titeket tájékoztatnom, s egyúton felkérni mindenkit arra, hogy ha úgy érzi szeretne részt venni az elõadáson, akkor jelentkezzen a szerkesztõknél. A rendezvény képzõmûvészeti része nagyjából kialakultnak tûnik. Oda már megvannak az alkotók, s a munkáik is válogatás alatt vannak. Kb. 80-150 képpel vonulunk fel, ami nem kis teljesítmény szerintem. Nemsokára kihirdetjük majd a résztvevõ mûvészek neveit is, de ezt még most korainak tartanám.

Az irodalmi rész is válogatás alatt van, de ebben is kérjük a segítségeteket. Ha úgy érzitek, hogy saját mûvetek, vagy bárki másé, amit már olvastatok eléri azt a színvonalat, hogy az nagyközönség elé kerülhessen, akkor ajánljatok bátran, s majd meglátjuk mit tudunk kihozni belõle.


Együttmûködés:

Több hasonló kategóriájú oldal is létezik a világhálón, s én mindig azt vallottam, hogy ezekkel együttmûködve többet érhetünk el. Most erre a rendezvényre sem csak mi megyünk. Felkértem az amh.uw.hu (Amatõr Mûvészek Honlapja) oldalt, s õk örömmel elfogadták ezt, így tõlük lesz, aki képviseltesse magát az ominózus rendezvényen, de a szervezés és minden ezzel járó munka, illetve felelõsség a mienk. Ezúton is külön köszönet nekik, hogy ezt vállalták.


Végszónak:

Egyelõre ennyit tudok nektek errõl elmondani, és már most, így jó elére is mindenkit nagy szeretettel hívok meg a rendezvényre. Aki tud, jöjjön el! Nemsokára fogok nyitni egy fórumot ennek a témának, ahol folyamatosan tájékoztatlak titeket a részletekrõl, és az ügy alakulásáról, valamint képeket teszek hozzáférhetõvé az adott településekrõl, s a kiállítás helyszíneirõl. Igyekszem majd valami térképfélét is beszerezni, hogy ha valaki nem tudná hová kell jönni.

Kb ennyi a dolog most, jelen pillanatban. Még annyit pár szóban, hogy ez komoly, már 100% tény, hogy meg fog velünk történni. Most szombaton voltam lent mindhárom településen, ahol sok emberrel beszéltem, s a helyi TV-ben is lesz errõl egy rövidke riport velem, ami számomra is azt jelenti, hogy ez már 100%

A szervezésben, és a munkák összegyûjtésében, valamint a program kialakításában részünkrõl résztvevõk jelenlegi listája:

Jessyka, Szabó E. Éva, Vox_humana, Gordon, JeepCKing.

Ha bérminemû kérdésetek, ötletetek, javaslatotok lenne lenne ezzel kapcsolatban, akkor kérem azt nem privát üzenetben a szerkesztõknél intézzétek, hanem a nemsokára megnyíló nyilvános fórumban, mert a munkákat szétosztottuk egymás közt, így mindenki más dologban kompetens, egyedül én tudok csak minden kérdésre válaszolni, legalábbis remélem

JeepCKing

Megjegyzés: Szavazzatok is erre a hírre. Kíváncsiak vagyunk nagyon...
Békésszentandráson délután 4-kor, Szarvason 6-kor lesz a megnyitó, ezt követõen a mûsor, (Csabacsûd kimaradt)

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 1
Kereső robot: 13
Összes: 21
Jelenlévők:
 · gszabo


Könyvajánló

Adelheidis:
Gemini - Az ikrek szigeteMegjelent Nagy Beáta "Alida: Gemini - Az ikrek szigete" című regénye az UNISHER kiadó gondozásában.

Egy hely, ahol mindenkinek van egy ugyanolyan párja. Ahol senki sem élhet hasonmás nélkül...


Tovább...

Zeneajánló

Közel
Küldte: Piacsek László Zoltán

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0887 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz