Navigáció


RSS: összes ·
Új MÉDIA ALBUM...

2008-02-14 19:41:04, 1322 olvasás, Pieris, 3 hozzászólás

Fejlesztés

A szolgáltatás ugyan nem, de a forma az maximálisan ÚJ. A média album egy igen vacak és áttekinthetetlen része volt az oldalnak. Annak idején, mikor bevezettük ezt a szolgáltatást, maximálisan megfelelt, de mára kinõtte magát, és elavult lett. Minél több adat volt benne, annál jobban látszott, hogy mennyire kezelhetetlen, áttekinthetetlen...

Régóta tervben volt egy új média album programozása, de nehézkesnek látszott, hogy a már létezõ adatbázisra (több ezer kép és hsz) lehessen ráilleszteni egy új rendszert. Ugye annak meg senki sem örült volna, ha mindent törlünk, és tiszta lappal indul az új galéria. Így aztán nehezen szántam rá magam a programozásra, de végül muszáj volt.
Az eredmény az lett, amilyennek most látjátok az albumot, ha megnézitek. Rendezettebb, áttekinthetõbb, és ami a legfontosabb, a média beküldés sokkal könnyebb. Miért is? Mert aki beküldeni akar egy képet, annak a kategória (mappa) kiválasztásakor nem kell több száz mappa közül megtalálnia a saját mappáját. Az új rendszerben beküldéskör mindenki csak a fõ, a közös, illetve a saját almappái közül tud választani. Így talán elkerülhetõ az a sok félreküldés (mások mappájába lett küldve, vagy az alkotó nem választotta ki a saját mappáját, pedig volt neki).
Ez utóbbiból kiindulva, most kérünk meg még egyszer minden kedves alkotót. Ha a média albumba küld be alkotást, és látja, hogy az adott fõmappában van neki mappája, akkor azt válassza ki beküldéskor, mert a szerkesztõk a nem megfelelõ helyre beküldött képeket értesítés nélkül kitörlik.

Nézegessétek az új albumot, tesztelgessétek, és ha véleményetek lenne, vagy hibát találnátok a mûködésében, akkor írjátok meg ide, a hír alá, mert csak akkor tudjuk javítani, ha tudunk róla. A vélemény pedig fontos.

Jeep!


Az új album legfõbb elõnyei/újításai:
  · Egyszerûbb kép beküldés.
  · Nagyobb méretben látható képek.
  · A képek megnézéskor átméretezhetõk a kép felett található kicsinyít/nagyít linkekkel.
  · Szebb, esztétikusabb elrendezés.
  · Több információ megjelenítése a képeknél.
  · Megszûnt a képekre való szavazás lehetõsége.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

hegedu:
Vers: lehet

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 21
Regisztrált: 1
Kereső robot: 8
Összes: 30
Jelenlévők:
 · Horváth István


Könyvajánló

nagyvendel:
Köztünk maradjon versemlékeimNagy Vendel: Köztünk maradjon versemlékeimTovább...

Zeneajánló

The galery Avangard harcos
Küldte: zsolt

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0896 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz