Navigáció


RSS: összes ·
Elindult a Képeslapküldõ...

2006-02-23 17:09:41, 2214 olvasás, Pieris, 8 hozzászólás

Szolgáltatások...

Ez is elérkezett... Közel két heti PHP programozás után eljött az az idõ is, hogy elindítsuk a szolgáltatást. Az eddigi tesztek azt igazolták, hogy minden rendben van, mûködik ahogyan mûködnie kell, de ha valaki rendellenességet tapasztalna a szolgáltatással kapcsolatban, az kérem, mindenképpen jelezze vagy itt hozzászólás formájában, vagy a fórumban, hogy minél elõbb orvosolni tudjuk az esetleges hibákat.

A modul JAVASCRIPTET és beépített OBJEKTUMOT (médialejátszó) is használ a zenék lejátszásához, így sajnos a megjelenése elég erõsen böngészõfüggõ. A következõ böngészõk alatt lett kitartóan tesztelve: Opera, IE, Netscape, Mozilla, Firefox.

Opera és IE alatt nincsen semmi probléma, még csak külön plugin sem szükséges a mûködéshez, csak, hogy a JAVASCRIPT engedélyezve legyen. A többi böngészõ alatt QUICK TIME plugin szükséges, enélkül nem játsza le a zenéket. Ha ez nincs, akkor annak letöltési lehetõségét felkínálja a modul...

Jelenleg több, mint 300 kép, és több, mint 400 MIDI zenébõl választhatjátok ki azt, amibõl össze szeretnétek állítani a képeslapot. A képeslap három különbözõ formátumban jelenhet meg, és talán a neten egyedülálló módon, több mint 2000 szín közül választhattok betû és háttérszínt a képeslapnak. Az elküldött képeslapokat 15 napig tárolja rendszerünk, ez idõ alatt az e-mailben kiküldött azonosítóval a címzett bármikor, akárhányszor megtekintheti képeslapját, de a 15 nap elteltével a lap autómatikusan törlõdik, akár látta a címzett, akár nem.A képre kattintva azonnal kis is próbálhatod :-)

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 8
Regisztrált: 0
Kereső robot: 17
Összes: 25

Könyvajánló

nagyvendel:
TöviskoszorúkNagy Vendel: Töviskoszorúk

HATVAN ÉVEM

A múlt századnak
Közepén születtem,
Hol itt, hol ott,
De felnevelkedtem.
Villany sem volt,
Ahol laktam,
...


Tovább...

Zeneajánló

Az isten nem ver bottal
Küldte: Bodortz

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0579 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz