Navigáció


RSS: összes ·
Új szempontok, új beállítások (43. hír)

2020-01-25 19:25:24, 142 olvasás, Syringa, 0 hozzászólás

Fejlesztés

Kedves Alkotótársak!

Az azonos című és tartalmú főoldali üzenethez kapcsolódva, jelen híranyagunkban is közzétesszük az oldal átalakulásában várható új szempontok és új beállítások eddig megvalósított részleteit,  hogy az új rendszerünkbe már a majdani működésünk letisztított változatát vihessünk át. Ilyen értelemben a Pieris/AMF jelenlegi - okkal döcögős - működését egyfajta gyakorlatozásnak tekintjük.
E lépéssel párhuzamosan, a szerkesztőségben további funkciók tervezésével és kidolgozásával foglalkozunk, melyek közül a kipróbálást igénylő terveinket a jelenlegihez hasonló módon vezetjük elő. (A próbát nem igénylő változásokról az új oldal elkészülte után tájékozódhattok.)
Tehát jelenleg a műhelyezési és értékelési rendszer új beállításairól van szó, a főoldali üzenetben közzétettek alapján:

"1. A beérkező alkotás eredeti állapotában kerül főoldalra.
2. Ezzel egyidejűleg a címsor jobb sarkában a "Műhely" vagy - ha nincs szükség műhelyezésre, akkor - a "Szavazás" felirat jelenik meg, ami az adott mű feldolgozásának esedékes szakaszát jelöli.
3. Az alkotás határozatlan ideig tartózkodhat ezekben a feldolgozási szakaszokban. Az itt eltöltött idő kizárólag a szerkesztők és az alkotó sikeres kommunikációjának függvényében mérhető. Vagyis, megfelelő kommunikáció mellett, megfelelő ütemben halad végig az alkotás a végső (színes) besorolásig tartó útvonalon.
4. A Műhelyben vagy a Szavazás alatt lévő alkotás nyilvános feldolgozásban részesül, de ez a nyilvánosság kizárólag a regisztrált belépőkre értendő. 
5. Külső olvasó számára a fenti két szakaszban tartózkodó alkotás nem lesz elérhető. Ilyenkor csak a címsor (alkotó neve + mű címe) utal a feldolgozás alatt álló beküldésre.
6. A mű külső olvashatósága csak a műhelyezési --> szavazási --> besorolási útvonal végén valósul meg.

Ez a beállítás 2020. január 20-tól működik a fent leírtak szerint."

Megjegyzés: A jelenleg hat pontba foglalt leírás csak a műhelyezés és értékelés elméleti és technikai vázrendszerét mutatja be, amihez a későbbiekben további tartalmi kiegészítések kapcsolódnak.  

Mivel a Hírek-rovat hozzászólási lehetőséget (is) biztosít, kérdéseiteket, észrevételeiteket a híranyag alatt rögzíthetitek. 
A bejegyzések közül kizárólag az építő jellegű és tartalmú meglátásokat vesszük figyelembe.  

Szíves figyelmeteket és közreműködéseteket megköszönve, üdvözlettel:
a szerkesztők

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 18
Regisztrált: 0
Kereső robot: 18
Összes: 36
Jelenlévők:
 · Aimee


Könyvajánló

Zsiga Lajos:
"...egy másik pillanat..."Zsiga Lajos:"...egy másik pillanat..."

A könyv tartalmazza 2000-től....2015-ig született verseim válogatását


Tovább...

Zeneajánló

Karácsonyi Ének
Küldte: Kosir László

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1211 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz