Navigáció


RSS: összes ·
Hogyan tovább? - kiegészítéssel (40. hír)

2019-08-20 02:11:28, 446 olvasás, Syringa, 3 hozzászólás

Közösség

Kedves Alkotótársak!

A Pieris/AMF lehetséges tulajdonosváltásához kapcsolódóan az alábbiakról szeretnélek tájékoztatni Benneteket:

Annak érdekében, hogy a várható változás miatt ne sérüljön az oldal működésének folytonossága, szeptember 1-től sor kerül a nyári szünetben beérkezett, s a továbbiakban beérkező alkotások publikálására is.
A megjelenések időpontja továbbra is a profil-oldalatokon lesz követhető.

A helyzet átmenetiségére tekintettel (ami rövid, de akár hosszabb időszakot is felölelhet) nem hozok létre új szerkesztőséget, ezért megkérlek Benneteket, hogy az alkotásaitokat fokozottan gondos nyelvtani ellenőrzéssel küldjétek be, hogy minél ritkábban legyen szükség a művek hibajavítások miatti hosszas várakoztatására.

Az alkotások értékelését az éppen egy éve, 2018. szeptemberétől működő értékelési rendszerünk alapján, a"Tízantológiás" alkotókra bízom.
Ezt a minősítést pedig - a szorosan hozzá tartozó szavazati joggal együtt - kiterjesztem azokra a volt szerkesztő és nem szerkesztő alkotókra is, akik az elmúlt évek során már jóval korábban bizonyították a "Tízantológiás" alkotói színvonalat.
Mivel ezen alkotók számbavétele még folyamatban van, ezért az alábbi lista nem tekintendő teljesnek, és természetesen, tovább bővülhet a műveikkel újonnan 10 db antológiás-minősítést megszerző alkotókkal is.
Kérem, kísérjétek figyelemmel az időnként bővülő listát, s jelezzétek nekem, ha valakit figyelmetlenségből kifelejtek belőle. Ezúttal Kavics (volt szerkesztő) kimaradását pótolom, de bármikor előfordulhat, hogy nem észlelem időben pl. az újonnan "Tízantológiás" szintet elérő alkotókat sem, mert sajnos, nincs ilyen jelzőrendszerünk adminban.  

A szavazók kibővített köre lehetőséget nyújt a beküldések "több szem többet lát" alapon történő értékelésére, ugyanakkor nem terheli túl a szavazókat, akik szabadon választott műveknél írhatják le észrevételeiket és szavazhatnak a véleményüknek megfelelő értékelési kategóriára (Magazin-alsó, Magazin, Magazin-felső, Antológia-alsó, Antológia, Antológia-felső).
Tehát, a szavazatok csak hozzászólásokkal együtt érvényesek, és ezúttal is minimum három érvényes szavazattal döntünk az alkotások besorolásáról.

Ezúttal több időt hagyva a szavazóknak, a szavazatokat a mű megjelenésének napját követő 2. nap 24:00 órakor zárjuk. (Pl. a szept. 1-én megjelenő alkotásra szept. 3-án éjfélig szavazunk.) Amennyiben ez idő alatt nem érkezik a műre 3 érvényes szavazat, az értékelését nyitva hagyjuk, ami azt jelenti, hogy adott esetben csak késedelmesen kerülhet besorolásra.

A "Tízantológiás" alkotók kibővített névsora:

- Aevie
- Aimee
- aron
- avenraa
- bArthAKata
- Bánfai Zsolt
- BFanni
- boszorka
- Destiny
- Divima
- efmint
- GoldDrag
- hazugsagok
- Kankalin
- Kavics
- marisom
- Neogrády Antal
- northman
- P. Pálffy_Julianna
- quentin
- SunVice
- szergo
- Szucsj
- Tarpay
- Thalassa
- Uccika
- Venatoris
- Vox_humana


Kérem mindazon alkotókat, akiket nem hagy hidegen az oldal további élete, sorsa, kapcsolódjanak be a közös munkába, én pedig adott időben, a megfelelő jelentkezőnek átadom a stafétabotot.

További jó alkotómunkát kívánva, köszönöm a figyelmeteket és együttműködéseteket.
Üdvözlettel:
SyringaKinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 33
Regisztrált: 0
Kereső robot: 14
Összes: 47

Könyvajánló

Tarpay:
Ibolya-vetőBencze Bertalan: Ibolya-vető

..."Azt akartam hallatni, ami füllel nem hallható.
Azt szerettem volna, hogy szem nélkül lássatok!
S amiben vakon-süketen is hittem;
hogy ...


Tovább...

Zeneajánló

Hornet: Féktelen hullámokban
Küldte: majdnemnulla

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0936 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz