Navigáció


RSS: összes ·
Szerkesztői ajánlások (13. hír)

2018-02-19 15:10:01, 453 olvasás, Syringa, 12 hozzászólás

Közösség

Kedves Alkotótársak!

2018. február 3-tól kezdődően szerkesztői válogatásokkal ajánlunk olvasásra kiemelt műveket a Pieris/AMF teljes vers-készletéből. Ajánló sorozatunk célja többrétegű.

1. Egyrészt szeretnénk leporolni és új életre kelteni az AMF-en hosszú évek óta néma csendbe burkolózott legszebb/legjobb verseket, melyeket a verskészletünk teljes egészéből emelünk ki. Talán mindannyian érezzük, hogy némi kutakodás után találhatunk itt olyan "gyémántfélkrajcárokat", melyeket érdemes egy mívesen megalkotott kincsesládába gyűjteni.

2. A napi válogatás során nevesített szerkesztői ajánlással kínálunk olvasásra egy-egy verset, ami ideiglenes admin-gyűjteménybe kerül, mely gyűjtemény egy újabb válogatás alapját képezi. Így érkezünk el ahhoz a ma még távoli tűnő célponthoz, melyben AMF-antológia kiadásáról beszélhetünk. A tervezett kiadvány a legjobb versek gyűjteményét fogja tartalmazni, az AMF-kezdetektől egészen napjainkig.

3. Miután minden nap csak egyetlen újabb ajánlással jelentkezünk, sokáig fog tartani a művek beválogatása, de izgalmas időutazásnak ígérkezik. Ezzel együtt pedig, szinte észrevétlenül szoktathatjuk hozzá magunkat a ma még kimondatlan minőségi elvárásokhoz. Ugyanis, ha nyomon követjük néhány nap, hét vagy hónap olvasásra ajánlott verseit, ki fog rajzolódni bennünk a szerkesztők által így felvázolt, elvárható minőségről alkotott kép.

4. S amint megfogalmazódik bennetek a mérce, érteni fogjátok azt is, miért szeretnénk műhelymunkát indítani az AMF-en. A műhelymunka részleteiről önálló híranyagban olvashattok.

5. A napi szerkesztői ajánlat a főoldal jobb függőleges sávjának legfelső blokkjában olvasható.


Köszönöm szépen szíves figyelmeteket.
Szeretettel üdvözöl:
Syringa

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 19
Regisztrált: 1
Kereső robot: 16
Összes: 36
Jelenlévők:
 · Sutyi


Könyvajánló

kristvan:
Más-VilágMegjelent Kristóf István (kristvan) Más-Világ című kötete.

"A végtelen Semmiben egy pillanatig vagyunk valakik, melyre öntudatunk ítél bennünket" - ennek a pillanatnak a félelmeit, kínjait,...


Tovább...

Zeneajánló

Elbo: Idegen (demo)
Küldte: Elbo_official

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0774 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz