Navigáció


RSS: összes ·
Szerkesztői ajánlások (13. hír)

2018-02-19 15:10:01, 389 olvasás, Syringa, 12 hozzászólás

Közösség

Kedves Alkotótársak!

2018. február 3-tól kezdődően szerkesztői válogatásokkal ajánlunk olvasásra kiemelt műveket a Pieris/AMF teljes vers-készletéből. Ajánló sorozatunk célja többrétegű.

1. Egyrészt szeretnénk leporolni és új életre kelteni az AMF-en hosszú évek óta néma csendbe burkolózott legszebb/legjobb verseket, melyeket a verskészletünk teljes egészéből emelünk ki. Talán mindannyian érezzük, hogy némi kutakodás után találhatunk itt olyan "gyémántfélkrajcárokat", melyeket érdemes egy mívesen megalkotott kincsesládába gyűjteni.

2. A napi válogatás során nevesített szerkesztői ajánlással kínálunk olvasásra egy-egy verset, ami ideiglenes admin-gyűjteménybe kerül, mely gyűjtemény egy újabb válogatás alapját képezi. Így érkezünk el ahhoz a ma még távoli tűnő célponthoz, melyben AMF-antológia kiadásáról beszélhetünk. A tervezett kiadvány a legjobb versek gyűjteményét fogja tartalmazni, az AMF-kezdetektől egészen napjainkig.

3. Miután minden nap csak egyetlen újabb ajánlással jelentkezünk, sokáig fog tartani a művek beválogatása, de izgalmas időutazásnak ígérkezik. Ezzel együtt pedig, szinte észrevétlenül szoktathatjuk hozzá magunkat a ma még kimondatlan minőségi elvárásokhoz. Ugyanis, ha nyomon követjük néhány nap, hét vagy hónap olvasásra ajánlott verseit, ki fog rajzolódni bennünk a szerkesztők által így felvázolt, elvárható minőségről alkotott kép.

4. S amint megfogalmazódik bennetek a mérce, érteni fogjátok azt is, miért szeretnénk műhelymunkát indítani az AMF-en. A műhelymunka részleteiről önálló híranyagban olvashattok.

5. A napi szerkesztői ajánlat a főoldal jobb függőleges sávjának legfelső blokkjában olvasható.


Köszönöm szépen szíves figyelmeteket.
Szeretettel üdvözöl:
Syringa

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Szilárd:
Vers: Pedig

Ajánló: Syringa

Heti ajánló

Pilinszky János: Dél

Ajánló: Syringa

Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 18
Regisztrált: 2
Kereső robot: 8
Összes: 28
Jelenlévők:
 · engs
 · Kócos


Könyvajánló

agnes:
Még utolért a szerelemSzemendei Ágnes (agnes): Még utolért a szerelem

Mikor megérkezik a szerelem, nem kérdezi, akarod e? Lassan kitölti a lelked, bele költözik a szívedbe. Lehetsz többször is szerelmes. ...


Tovább...

Zeneajánló

Hornet: Jelszó
Küldte: majdnemnulla

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1615 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz