Navigáció


RSS: összes ·
Tájékoztató az új szavazó/zsetonosztó rendszerről (9. hír)

2017-09-24 20:14:48, 506 olvasás, Syringa, 11 hozzászólás

Közösség

Kedves Alkotótársak!


A házi pályázat beküldési időszakának utolsó hetébe lépve, szeretnélek tájékoztatni Benneteket a közös ötleteléseink során házilag kidolgozott új szavazási módszerünkről, az ún. zsetonosztó rendszerről.

1. A szavazási időszak kezdetén (okt.2.-án) minden pályaműnél megjelenik 1 db, nyomógombra emlékeztető kis méretű ikon. Ez lesz a "szavazó zseton". Erre kattintva adjuk le az adott műre vonatkozó szavazatunkat.

2. A zsetonok/szavazatok kiosztása - a hozzászólások írásához hasonlóan -, anonim menetben történik. Az anonimitás feloldására ez esetben is eredményhirdetéskor kerül sor.

3. Egy szavazó egy pályaműre csak egy zsetont oszthat ki, vagyis csak egyszer szavazhat/kattinthat.

4. Minden szavazó összesen három versre és két novellára szavaz - rangsorolás nélkül.

5. Az egyszer már leadott szavazat nem vonható vissza, s nem ruházható át egy másik páyaműre.

6. Nem vihetőek át a zsetonok a kategóriák között sem. Ezért alapos meggondolással kell élnünk, mely 3 verset, s melyik 2 novellát válogatjuk be az általunk legjobbaknak ítéltek körébe.

7. Az egyes pályaművek összesített zsetonszámát EREDMÉNYLISTÁN jelenítjük meg, ami a pályázat végén
válik olvashatóvá.

8. A zsetonosztó szavazásra minden AMF-tag jogosult.

9. Minden AMF-tag profiljában lesz egy ideiglenesen beiktatott menüpont az oldal tetején lévő menüsávban, ami emlékezteti a saját, már leadott szavazataira. Ebből fogja tudni azt is, hány kiosztható zsetonnal rendelkezik még. Ez az infó senki más számára nem lesz látható, s a pályázati kör lezárásakor ez a menüpont törlődik.

10. A szavazás két hetében (okt.2.- okt.15. között) a zsetonosztás mellett a pályaművekhez írott hozzászólásokat is felpörgethetjük. Igen kívánatos lenne a leadott szavazatainkat hozzászólásban is megindokolni, ill. az általunk ki nem választott műveket is megtisztelni az észrevételeink közlésével.


Kérlek Benneteket, hogy a híranyaghoz alább szóljatok hozzá, ameniyben kérdésetek, észrevételetek van a leírtakkal kapcsolatban.
Köszönöm a figyelmeteket, együttműködéseteket.
Üdv,:
SyringaKinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 14
Regisztrált: 0
Kereső robot: 14
Összes: 28

Könyvajánló

Sosan:
SzólámpásLévai Zsuzsa (Sosan): Szólámpás

Azt hiszem, hogy a szó, főleg a jó szó, olyan mint egy lámpás. Utat mutathat a téblábolóknak, akik nem merik kimondani, kifejezni érzelmeiket a másik...


Tovább...

Zeneajánló

NaftaZ: Körhinta
Küldte: soulkeeper

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0948 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz