Navigáció


RSS: összes ·
Keresztelő (2. hír)

2017-04-10 16:48:22, 1071 olvasás, Aimee, 105 hozzászólás

Közösség

Kedves Alkotótársak!


Mivel az AMF/Pieris eddigi kalandos életében nemrégiben egy új fejezet kezdődött, mely többek között a szerzők és olvasók közös megmozdulásaira épít, szeretnénk, ha aktívan részt vennétek az oldal további életének alakításában, külső és belső tartalmának átformálásában, hogy mindannyian sajátunknak tekinthessük azt az irodalmi portált, ahová, mint jó portára elidőzni, s alkotó életet élni rendszeresen vagy időnként be-bekukucskálunk.

Kérünk Benneteket, gondolkozzatok el azon, hogy neveznétek el azt a kuckót, mely akár alkotó tömegek befogadására képes, s ahol alkotva tanulni és tanulva alkotni egyaránt megengedett és felettébb kívánatos is.
Jól gondoljatok meg, milyen nevet választanátok, mert a megszavazásra kerülő névvel, mint hivatalos megnevezéssel kell majd a továbbiakban nap mint nap szembenéznünk, ki tudhatja meddig...

Aki részt kíván venni az új keresztelő előkészületeiben, kérjük, ossza meg egyszavas (akár összetett szavas), lehetőleg csak a névre szorítkozó javaslatát vagy javaslatait, ötleteit ezen a fórumon belül.

Az ötletelés záró időpontja 2017.04.13./ 24.00 óra. Ezt követően kerül versenybe a szerkesztőség által kiválasztott 3-5 legígéretesebb elnevezés, melyekre április 16./ 20.00 óráig lehet majd szavazni. A győztes név kihirdetése pedig április 17.-én várható.

Ötletindítóként pedig álljon itt néhány hirtelenjében felmerült javaslat:

Főnix
Poézis
Ihletadó
Kithara
Kleio
Minerva

Kíváncsi izgalommal várjuk ötleteiteket, javaslataitokat. :)


Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 0
Kereső robot: 18
Összes: 27

Könyvajánló

Adelheidis:
Gemini - Az ikrek szigeteMegjelent Nagy Beáta "Alida: Gemini - Az ikrek szigete" című regénye az UNISHER kiadó gondozásában.

Egy hely, ahol mindenkinek van egy ugyanolyan párja. Ahol senki sem élhet hasonmás nélkül...


Tovább...

Zeneajánló

Bress: zokog a lelkem
Küldte: bress

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0868 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz