Navigáció


RSS: összes ·
Változások az oldalon: témakörök és kategóriák átrendezése

2014-10-06 14:06:05, 723 olvasás, Pieris, 2 hozzászólás

Fejlesztés

Sziasztok!

Már több felületen is írtuk az elmúlt két évben, hogy készülõben van az oldalt mûködtetõ új portálmotor. Mivel az új portálmotorral együtt rengeteg új dolog érkezik - többek között teljesen új, letisztult külsõ -, így a programozása sem két perc. Természetesen egyéb jellegû dolgaink miatt is elakadt néha a fejlesztés, de most már ismét gõzerõvel dolgozunk. Beregisztráltunk egy új domaint, mert a megújult oldallal névváltozás is jön (ne is kérdezzétek, ezt nem áruljuk még el). :-p Elszakadunk sok-sok régi, elavult, kihasználatlan szolgáltatástól is egyúttal, valamint számos változás is lesz.

Az egyik ilyen változás, amelyet már most, a jelenlegi portálon is bevezettünk, egy igen régi gubancot old meg. Ez pedig nem más, mint a szerencsétlen témakör/kategória lista. Az oldal idén novemberben immár 12 éves lesz, de komolyabb, mindent átfogó fejlesztés közel 11 éve nem történt. Így vannak igen régóta beragadt hibák, ésszerûtlen megoldások. Nem volt szerencsés a témakörök/kategóriák kezdeti meghatározása sem. Sok tévedésre, helytelenségre adott lehetõség. A most bevezetett változtatás ezt hivatott megoldani. A témakörök ezentúl csak és kizárólag témakörök lesznek - ezeket jócskán bõvítettük is -, míg a kategóriák átavanzsált inkább mûfajjá (bár a megnevezés nem változott még). A kategóriák között innentõl csak mûfajok szerepelnek, míg a témakörök között ezentúl - egy-két kivétellel - nincs többé mûfaj.

A változás keretében témakörök és kategóriák lettek megszüntetve. Mivel egyetlen mû sem létezhet az oldalon ezek megjelölése nélkül, a megszûnt témakörök/kategóriák helyett valahova át kellett sorolni a mûveket. Ezt mi igyekeztünk úgy megoldani, hogy ha lehet, minden mû a hozzá leginkább illõ helyre kerüljön, de nem vagyunk mi sem tökéletesek (ezt tényleg leírtam nyilvánosan? :-p). Ezért mindenkit arra kérünk, hogy ha mûvének a jelenleginél jobb témakört is talál, kérjen meg egy szerkesztõt, hogy rakja át neki. A kéréseket, ha lehet, igyekszünk mielõbb teljesíteni. :-)

Reméljük, nektek is tetszik majd ez az újdonság.

Témaköreink menüpont alatt megtekinthetõek.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

aron:
Vers: felhővers

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 8
Regisztrált: 1
Kereső robot: 11
Összes: 20
Jelenlévők:
 · PiaNista


Könyvajánló

skolikagnes:
A csodatermő faSkolik Ágnes: A csodatermő fa

Ebben a könyvbe az első írásaimat gyűjtöttem össze, rövid verseket, történeteket, amelyek a hétköznapi életről, napjainkról szólnak. Persze van benne né...


Tovább...

Zeneajánló

Bress - Bírd ki
Küldte: bress

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0875 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz