Navigáció


RSS: összes ·




Galéria - média album

Index :: Rajzok... :: nlivia :: Melinda újra


Előző kép
      

Következő kép

Melinda újra

nlivia2009-08-21 15:24:01595 megnyitás0 hozzászólás


Na, itt van, megcsináltam újra. Összehasonlítva az elõzõvel, azt hiszem tisztán látszik, hogy az elõzõnél mennyire elrontottam az arányokat. Ez most szerintem elég jól sikerült, nekem legalábbis tetszik.

Na, itt van, megcsináltam újra. Összehasonlítva az elõzõvel, azt hiszem tisztán látszik, hogy az elõzõnél mennyire elrontottam az arányokat. Ez most szerintem elég jól sikerült, nekem legalábbis tetszik.

Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a képről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Beszélgetés



SmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 83
Regisztrált: 0
Kereső robot: 18
Összes: 101

Könyvajánló

entizenharom:
Gonosz a mélyben és egyéb rémtörténetek (novelláskötet)



Révész Márton: Gonosz a mélyben és egyéb rémtörténetek (novelláskötet)

Stephen King szerint:
„Az elme több a tetején úszó racionális hártyánál.
Mélyen a logikus rész alatt,...


Tovább...

Zeneajánló

Szombat 14
Küldte: Anonymus

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.5514 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz