Navigáció


RSS: összes ·
Klipp: P.Gábor: Goa

2013-07-31 12:42:00, 932 megnyitás, pgabor, 1 hozzászólás

Elektronikus


Kedves hallgatóim! :-)

Bízom benne, meghallgatjátok eme zenei mûvem.
Talán még el is nyeri tetszését néhányotoknak.

Ez a zene a hangzásainak ellentmondva hangszeres kreálmányom. Egyetlen gitárral készült, alapos effektmérgezéssel. A dob egy iPad nevû szerkenytûn futó programmal. Mégis nevezhetjük elektronikus zenének is, hiszen lényegében nincs egyetlen effektektõl mentes hang sem. Nekem valamiért tetszik az, hogy a mai technikai eszközökkel, bármilyen hangszerbõl bármilyen más hangszer hangzását utánozni lehet. Továbbá, hogy teljesen egyéni hangzások is kikeverhetõek. Akár a gitár is szólalhat úgy, mintha szintetizátor lenne. A dob pedig szólhat bárhogy, csak nem dobként... Hogy ez jó vagy rossz... Hogy ez az adott hangszer megszégyenítése-e, vagy kiteljesítése, az legyen mindenki szubjektív véleménye. Bocsájtom ezt is elõre azért, mert ismerõseim közül többek szóvá tették, miért jó az, hogy "tönkreteszem" egy gitár alapból szép hangját. Mi szükség van erre? Nos, nem tudom, de élvezem. :-)

A zenében indiai nõi vokál, férfi hang, illetve sitar zenei részlet is hallható lesz. Természetesen alaposan módosítva, effektezve. :-)
Ezeket az internetrõl, ingyenesen felhasználható nyersanyagokból választottam, vagyis ezek nem saját felvételek. Minden más az.

A videóval kapcsolatban megjegyezném, hogy a felhõket is magam fényképeztem. Közel 300 fénykép került beillesztésre, egymás után a videóba, majd ez gyorsítva lejátszva. Én miután néztem a gyorsított felvételt, eltûnõdtem a természet szépségén, erején, változásain is. Példának okáért, hogy mire is képes egy kis gõz....

Befejeztem.

Kellemes idõtöltést, és szép reggelt/napot/estét kívánok mindenkinek!Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 8
Regisztrált: 0
Kereső robot: 31
Összes: 39

Page generated in 0.0297 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz