Navigáció


RSS: összes ·
Sztamy profilja

Csak számomra nehéz bemutatkozást írni?
Egy olyan ember fejével kell gondolkoznom, aki eddig színemet se látta. 15 éves vagyok, abban a korban mikor jócskán igyekszem megtalálni magamat. Most pedig egy kecsegtető képet kéne lefestenem önmagamról, hogy az emberek felfigyeljenek rám. A lehetőségek tárháza végtelen. Használjak kacifántos szavakat, ezzel ellensúlyozva életkoromat az intelligenciámmal szemben? Vagy nagyvonalúan meséljem el mivel is foglalkozhat egy velem egykorú tinédzser? Netán életkoromnak megfelelően sugározzak sztereotípiákra épült képet? Nincs jó válasz úgy érzem. Ám talán a legfontosabb jellemzőmnek tudhatom, hogy imádok egy szaftos vitába belekezdeni bárkivel, aki a vitakultúra szabályait betartja. És itt most nem a hisztis kötözködésre gondolok, hanem egy jó érvekkel ellátott tisztelettel végigkísért nézőpont megosztásra. Szeretném kifejteni a véleményemet itt és érvényesülni minden gátlás nélkül. Ezek mellett szeretnék történeteket, verseket is publikálni, mert ezek mind-mind hozzám tartoznak. Ha már arról beszélünk mi tartozik hozzám: 6éve élsportoló vagyok és van önbizalmam kijelenteni minden nagyképűség nélkül, hogy kitartó vagyok. A sport is hozzám tartozik. Talán majd erről is írok, mert úgy érzem van mit megosztani róla. A sport elveszi az időmet és az edzések száma, menete gyakran közelít a káros szóhoz, de ha abbahagynám csak fél én lennék. Ezt azért osztom meg, mert úgy érzem egy bemutatkozásban talán kötelező megemlíteni, hogy esetlegesen miért fogok ritkán publikálni. Igyekszem állandó és masszív tagja maradni ennek a közösségnek, de lesznek felkészülési időszakok mikor eltűnök kis időre a fórumról.
Na hát ez hosszúra sikeredett. Ezer köszönet, ha valaki ezt figyelmesen végigolvasta.

A kapcsolati adatok megtekintése csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges!
Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot a szerzővel, akkor regisztrálj oldalunkra!

Az alább felsorolt statisztikai adatok az oldal három fő művészeti ágán alapulnak. Ezek pedig a galériába beküldött alkotások valamint az írott és zenei művek, valamint az ezekhez tartozó hozzászólások.

Beküldések:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 8 0.028 8.00
Zenék: 0 0.000 0.00
Galéria: 0 0.000 0.00
Kapott hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 7 0.024 7.00
Zenékhez: 0 0.000 0.00
Galériában: 0 0.000 0.00
Írt hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 1 0.003 1.00
Zenékhez: 0 0.000 0.00
Galériában: 0 0.000 0.00
Látogatottság:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 589 2.045 589.00
Zenék: 0 0.000 0.00
Galéria: 0 0.000 0.00
Tagság időtartama:288 nap, 5 óra

Az alábbi (maximum) öt pontos listában a szerzőnek azon művei találhatóak, melyek éppen az olvasóközönség figyelmébe ajánl.

Nincsenek önmaga által ajánlott művek!

Az alábbi táblázatban a szerző azon művei láthatóak, amelyek ki lettek emelve az ajánlási rendszer által.

Válassz:
Nincsenek kék csillaggal kiemelt művek!

Keresési feltételek...

BeküldésekÍrt HSZ-ekKapott HSZ-ek
Rendezés:

És az eredmény...

Adatok betöltése folyamatban...


...kérlek, várj.


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 17
Regisztrált: 0
Kereső robot: 8
Összes: 25

Könyvajánló

Tarpay:
Ibolya-vetőBencze Bertalan: Ibolya-vető

..."Azt akartam hallatni, ami füllel nem hallható.
Azt szerettem volna, hogy szem nélkül lássatok!
S amiben vakon-süketen is hittem;
hogy ...


Tovább...

Zeneajánló

Vermiculation
Küldte: soulkeeper

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1041 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz