Navigáció


RSS: összes ·
Kovács Sándor profilja

Ó... leírhatom én is, hogy ilyen-olyan antológiákban szerepelt néhány írásom, hogy a kisLant c. folyóiratban Németh Dezső megjelentette néhány versem, hogy teljes egy hónapig tagja, mit tagja, alapító tagja voltam a Lírikusok Irodalmi Műhelynek - ahonnan ki is vágtak annak rendje-módja szerint, mert szembe mentem a vezér akaratával - s idebiggyeszthetem azt is, hogy van egy saját kiadású kötetem még 2005-ből, sőt van egy, amit egy fordítócég adott ki saját költségén valami négyszáz példányban, repi-ajándéknak szánva az üzletfeleknek, vagy azt is, hogy a Gemenci erdőgazdaság egyik fotóalbumában az egyik képnél ott vigyorog egy versem részlete... leírhatom, hogy városunkban a legtöbb ünnepségen el-elhangzik egy-egy versem. Hogy 2015-ben egy óvónéniknek szánt oktatóanyagban szerepelt egy mondókám, népinek titulálva, hogy Pisze Nyuszimmal Down-kóros és tanulásban akadályoztatott gyerekek versmondó versenyen 3.-4. helyezéseket érnek el... Lényegtelen dolgok. (Bár azért a Pisze Nyuszisra büszke vagyok...)

Ami lényegesebb és bosszantóbb, hogy öt éve egy sort sem írtam. :) Talán majd itt, megint...

A kapcsolati adatok megtekintése csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges!
Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot a szerzővel, akkor regisztrálj oldalunkra!

Az alább felsorolt statisztikai adatok az oldal három fő művészeti ágán alapulnak. Ezek pedig a galériába beküldött alkotások valamint az írott és zenei művek, valamint az ezekhez tartozó hozzászólások.

Beküldések:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 15 0.016 7.50
Zenék: 0 0.000 0.00
Galéria: 0 0.000 0.00
Kapott hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 164 0.170 82.00
Zenékhez: 0 0.000 0.00
Galériában: 0 0.000 0.00
Írt hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 215 0.223 107.50
Zenékhez: 0 0.000 0.00
Galériában: 4 0.004 2.00
Látogatottság:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 2,779 2.883 1389.50
Zenék: 0 0.000 0.00
Galéria: 0 0.000 0.00
Tagság időtartama:2 év, 234 nap, 4 óra

Az alábbi (maximum) öt pontos listában a szerzőnek azon művei találhatóak, melyek éppen az olvasóközönség figyelmébe ajánl.

Nincsenek önmaga által ajánlott művek!

Az alábbi táblázatban a szerző azon művei láthatóak, amelyek ki lettek emelve az ajánlási rendszer által.

Válassz:

Keresési feltételek...

BeküldésekÍrt HSZ-ekKapott HSZ-ek
Rendezés:

És az eredmény...

Adatok betöltése folyamatban...


...kérlek, várj.


Napi szerkesztői ajánlat


Heti ajánló

Radnóti Miklós: Naptár

Ajánló: Syringa

Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 6
Regisztrált: 2
Kereső robot: 13
Összes: 21
Jelenlévők:
 · arttur
 · boszorka


Könyvajánló

Julia RedHood:
A ParadicsombanJulia RedHood: A Paradicsomban

„A művet 16 éves koromban, Vladimir Nabokov; Lolita c. alkotása ihlette. A főszereplő én vagyok, lelke összes rezdülésével, gondolatával, szeretetével,...


Tovább...

Zeneajánló

Karácsonyi Ének
Küldte: Kosir László

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.088 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz