Navigáció


RSS: összes ·
Balatonfüredi Művészeti Fesztivál

2015-05-19 20:48:31, 362 olvasás, P. Molnár Ágnes, 0 hozzászólás

Fesztivál

13. alkalommal rendez Balatonfüred Művészeti Fesztivált - idén is a sokszínűség jegyében.
A 4 napos fesztiválon a sok különféle műfajú zenei produkció mellett lesz táncszínházi előadás, irodalmi est, ÉS tárlatvezetés a Vaszary Galériában.
Pénteken fellépnek majd a Balatonfüredi Világzenei és Improvizációs Tábor tanárai, Frankie Látó hegedűművész vendégszereplésével.
SzombatonHalász Judit énekel majd a gyerekeknek.
Vasárnap a Herczku Ágnes és a banda koncertje lesz.


A Túlpart együttes családi koncertjét hétfőn tartja a Kisfaludy színpadon, este pedig a pünkösdi hosszú hétvége és a Művészeti Fesztivál zárásaként a "Piros" Templomban Tolcsvay László és Tolcsvay Béla Magyar Miséjét lehet majd meghallgatni.
Több program kapcsolódik a Vaszary Galéria Picasso és Capa kiállításához is. Szombaton este Tea Picassóval címmel Máté P. Gábor színművész irodalmi estje lesz.
Vasárnap 11-től tárlatvezetésen vehetnek részt a Vaszary Galéria kiállításain. Az augusztus 9-ig látható Picasso grafikák mellett, Jean Cocteau Picassóról és bohém baráti köréről készült fényképeit és Robert Capa fotográfiáit lehet majd avatott vezetéssel megtekinteni. Június 7-ig látogatható Hamvas Béla "Utak a teljesség felé" című életmű kiállítása is a Vaszary Galériában.
Görbe tükröt tart a mai kor emberének a GGTánc Eger előadása szombat este a Kisfaludy Színpadon. Az "álrealityk" amatőrszínészeinek esetlensége is felismerhető Moliére Képzelt Beteg című drámájának táncszínházi előadásán.
A családokat pünkösdi viseletkészítés várja a Vaszary alkotóműhelyben szombat délelőtt, vasárnap délután pedig pünkösdi kézműves játékkészítés, koszorúfonás lesz a Kisfaludy Galériában.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a programajánlóval kapcsolatban, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 13
Regisztrált: 3
Kereső robot: 17
Összes: 33
Jelenlévők:
 · Öreg
 · Sutyi
 · Tiberius


Könyvajánló

aranytk:
Kitárt karokkal„Örömmel olvastam Arany-Tóth Katalin „Kitárt karokkal” című verses kötetét, melyet ezúton szeretnék figyelmükbe ajánlani.

Tiszta, őszinte költészet az ő költészete; igazi, mély emberi érzés...


Tovább...

Zeneajánló

Nyári Város
Küldte: Ebihal

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0885 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz