Navigáció


RSS: összes ·
Kardos M. Zsöte: Visszatérés az Édenbe

2015-10-16 09:57:59, 442 olvasás, P. Molnár Ágnes, 0 hozzászólás

Könyv

"Városlakó vagyok, hordozva az európai ember minden vívódását, félelmét, a rohanó élet zaklatottságát, az elmagányosodás, és a valahová tartozás vágyának keserveit. Rácsodálkozom fűre, fára, simogató napsütésre, a természet nyugalmat árasztó minden rezdülésére, csöndjére."
Megjelent Kardos M. Zsöte Visszatérés az Édenbe című legújabb verseskötete.
Kardos M. Zsöte versei eddig nyomtatott és online antológiákban, folyóiratokban, almanachban és egy önálló, Álomrabló című kötetben jelentek meg.
Visszatérés az Édenbe c, kötete a második verseskötet.

   Kardos M. Zsöte számára költőnek lenni "a létezés egyetlen lehetséges formája".
Minden, amit megélt; vonzás és taszítás, gyönyör és fájdalom, hit és kétségbeesés verssorok írására késztette.
A szerény, törékeny, halk szavú, magába zárkózó Kardos M. Zsöte verseit csak az utóbbi években ismerhette meg az irodalmat kedvelő közönség.

A verseket előadja Závory Andrea színművész.
A megzenésített verseket előadja a VEK Projekt: Földi Veronika (ének) és Szinay Balázs (gitár).
A költőt bemutatja Duló Károly filmrendező.


A könyvbemutató helyszíne:
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum,
Kultea
október 21. (szerda) 19:00


Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a programajánlóval kapcsolatban, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 13
Regisztrált: 3
Kereső robot: 18
Összes: 34
Jelenlévők:
 · Öreg
 · Sutyi
 · Tiberius


Könyvajánló

aron:
Élni(?)Hatházi Áron (aron): Élni(?)

’’Hatházi Áron még kevéssé ismert szerzőként kivételes látásmóddal gondolkodtatja el az olvasót. Ebben a kötetben a mindennapi élet "élet-próbálkozásait"...


Tovább...

Zeneajánló

Spiritual Trip - Something strange (2012)
Küldte: kovacsgabor

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0638 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz