Navigáció


RSS: összes ·
Nézd a tavaszt, oly csodás! - Irodalmi pályázat

2015-02-09 08:16:12, 523 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság pályázatot írt ki "Nézd a tavaszt, oly csodás!" címmel. A pályázat témája: minden, ami a tavasszal kapcsolatos.

A pályázók köre: A pályázatunkra amatőr és rendszeresen publikáló szerzők tollából is várunk irodalmi műveket a fent megfogalmazott és kibontott témában. Alsó életkori határ: 14. életév.

A pályázat célja: Ráirányítani a figyelmet e szép évszakra; a természet ébredésére s ezen keresztül az emberi érzelmekre és azok fontosságára; tehetséggondozás, tehetségek felkutatása.

A pályázat beküldési határideje: 2015. május 24.

Formai követelmények: Pályázni versekkel, prózai művekkel lehet. A pályaműveket illusztrálhatják is. Egy pályázó minimum 2, maximum 5 alkotással nevezhet. A prózák nem lehetnek hosszabbak 4 gépelt oldalnál. A pályázat nem jeligés.

A pályázatot kizárólag word dokumentumban kérjük elküldeni a mecslaszlotarsasag@gmail.com e-mail címre. A tárgyhoz szíveskedjenek odaírni: „Nézd a tavaszt, oly csodás!”. A pályázathoz kérjük megadni: a pályázó /szerző/ nevét, címét, elérhetőségét. Amennyiben szeretné, küldhet rövid önéletrajzot is.

Nevezési díj: nincs

Pályázati regisztrációs díj – adomány: 1000 ft/pályázó

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaságnak szánt adományokat kérjük, az alábbi számlaszámra utalják: 11600006-00000000-48175065. Közleménybe írandó: adomány a „Nézd a tavaszt, oly csodás” c. pályázathoz.

Regisztrációs díjat-adományt a kiíró nem fizet vissza. A befolyt regisztrációs díjat-adományt kizárólag irodalmi és kulturális, közművelődési rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk.

A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet , indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja. A pályázó a pályázaton történő részvételével hozzájárul, hogy alkotását, alkotásait a kiíró korlátozás nélkül felhasználhassa nyomtatott vagy elektronikus kiadványaiban.

Minden pályázónk alkotása folyamatosan megjelenik a www.tavaszipalyazat.webnode.hu weboldalon!

Szakmai zsűri: a kiíró által felkért magánszemélyek.

Díjazás:

- 1.helyezett: Elismerő Oklevél , mellyel „A tavasz irodalmi hírnöke” címet adományozzuk+ 10000 Ft + tárgyjutalom
- 2.helyezett: Elismerő Oklevél+ 5000 Ft + tárgyjutalom
- 3.helyezett: Elismerő Oklevél + tárgyjutalom

A kiíró ettől eltérő díjakat is megállapíthat pluszban, továbbá Különdíjat is adományozhat.

Eredményhirdetés: A végeredményt a pályázati weboldalunkon közöljük, 2015. május 31-én. A díjazottakat emailben is értesítjük! Valamennyi díjazottnak legkésőbb június 5-ig eljuttatjuk a díjakat.

További információ: www.tavaszipalyazat.webnode.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. május 24.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 6
Regisztrált: 0
Kereső robot: 10
Összes: 16

Könyvajánló

Horváth István:
Furcsa időkHorváth István: Furcsa idők

"Ez az első kötetem, amely 2010 és 2013 között írt verseimből tartalmaz közel hetvenet. Található köztük szabályosabb verselésű művek, szabad versek, haik...


Tovább...

Zeneajánló

Real time looper jam
Küldte: pgabor

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0817 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz