Navigáció


RSS: összes ·
„Valaki tavaszt, változást patakoztat a világra” - Irodalmi pályázat

2014-12-19 17:56:54, 671 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság 2014-ben ünnepli alapításának 20. évfordulóját. Vallott célunk, hogy bemutatkozási, megmérettetési lehetőséget adjunk mindazoknak, akik az irodalom és művészet bármely műfajában alkotnak. A pályázat címe: „Valaki tavaszt, változást patakoztat a világra”.

Pályázók köre: magánszemélyek, hivatásos és amatőr költők, írók; alsó életkori határ: 18. életév.

A pályázat célja: Új tehetség felkutatása és tehetséggondozás; irodalmi-művészeti alkotások létrehozása; főhajtás Mécs László pap-költő munkássága előtt.

Téma: tavasszal, a természet ébredésével kapcsolatos magyar nyelvű, máshol meg nem jelent alkotások (vers, prózai műfajú alkotások, illusztráció lehetséges.)

A beküldött művek formai követelménye: a pályázók minimum 3, maximum 5 irodalmi művel pályázhatnak. Illusztráció is lehetséges. A prózák nem lehetnek hosszabbak 4 gépelt oldalnál. A pályázat nem jeligés.

Az illusztráció formai követelménye: kizárólag .jpg fájlként kérjük elküldeni. Kötelező szerzői feltüntetések: az illusztráció szerzője, címe, elérhetősége, az illusztrált vers szerzője, címe.

A pályázati műveket kizárólag a pályázat weboldalán lévő regisztrációs űrlapon keresztül beküldeni. A pályaműveket formázás nélküli word dokumentumként csatolják. Kérjük, fokozottan ügyeljenek a helyesírásra!

Pályázattal kapcsolatos határidők:

- Regisztrálni és a pályázati műveket beküldeni honlapunkon lehet, 2014. 12. 14-től - 2015.02.23-ig.
- A legjobbnak tartott 12 művet március 1-ig feltöltjük a facebook-oldalunkra.
- Végeredmény hirdetése : 2015. március 10-ig.
- A jutalmakat legkésőbb március 20-ig postázzuk.

Díjazás:

- 1.díj: Oklevél + 25 000 Ft + tárgyjutalom
- 2.díj: Oklevél + 10 000 Ft + ajándékkönyv
- 3.díj :Oklevél + 5000 Ft + 1 fő részére thermálfürdő-belépő
- 4.díj: Oklevél + 4000 Ft + tárgyjutalom
- A kiíró Különdíjat is adományozhat az arra érdemesnek.

További szponzori támogatásokkal növekedhet a díjazások összege, illetve egyéb tárgyjutalmakat is kioszthatunk. Zsűri: a kiíró által felkért magánszemélyek .

Nevezési díj: nincs

Pályázati regisztrációs díj /adományként/: 2000 Ft/pályázó.
A regisztrációs díj-adomány befizethető: átutalással a bankszámlára (számlaszám: Erste Bank Hungary NYRT. 11600006-00000000-48175065). A közlemény rovatban tüntessék fel: adomány.

Regisztrációs díjat/adományt a kiíró nem fizet vissza. A befolyt regisztrációs díjat/adományt kizárólag irodalmi és kulturális rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk.

A kiíró döntése ellen fellebbezésnek helye nincs, jogi út kizárva. A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet , indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja.

A pályázó a pályázaton történő részvételével hozzájárul, hogy alkotását, alkotásait a kiíró
korlátozás nélkül felhasználhassa nyomtatott vagy elektronikus kiadványaiban.

A pályázat regisztrációs weboldala: www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu/palyazatok

A pályázat facebook oldala: www.facebook.com/mecslaszloirodalmitarsasag

E-mail cím: mecslaszlotarsasag@gmail.com

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. február 23.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 12
Regisztrált: 2
Kereső robot: 27
Összes: 41
Jelenlévők:
 · bbbbb
 · PiaNista


Könyvajánló

Alkony:
ALKONY II.Zagyi Gáborné: ALKONYII.

„Ebben az életben rád
osztották a főszerepet,
emelt fővel játszd hát,
érdemeld ki a sikeredet...”


Tovább...

Zeneajánló

Főnyeremény
Küldte: Jeji

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.4333 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz