Navigáció


RSS: összes ·
Más térben irodalmi pályázat

2014-10-29 09:59:22, 500 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az online megjelenésre áttérõ Liget folyóirat 2015 januárjától Más térben címmel indít új rovatot. A hívó kifejezéshez bárhogyan kapcsolódó, tetszõleges formában és hangnemben alkotott, irodalmi igénnyel készült mûveket várnak, amelyek tetszés szerint élhetnek az online folyóirat technikai lehetõségeivel (pl. hang-, kép-, filmrészlet felhasználása).

A mûveket a szerkesztõség email- vagy postacímén várják:
info@liget.org
Liget | 1122 Budapest, Kissvábhegyi út 4.

A szerkesztõség által elfogadott mûvek szerzõit honorálják.

Egy pályázó több mûvet is beküldhet, de még publikálatlan pályázatokat várnak. Az online megjelenést is publikációnak tekintendõ.

A mûveket a szerzõ nevével és e-mailcímével együtt kell beküldeni.
Minden pályázónak elektronikus úton válaszolunk.

Postára adási határidõ: 2014. december 12.

További információ:

www.liget.org
www.ligetmuhely.blog.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2014. december 12.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Thalassa:
Vers: Fraktál

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 15
Regisztrált: 4
Kereső robot: 12
Összes: 31
Jelenlévők:
 · GoldDrag
 · Tiberius
 · Tollas
 · VDavid


Könyvajánló

Polgár Veronika:
Készen-létPolgár Vera: Készen-lét

A Készen-lét c könyv rendhagyó alkotás úgy szerkezetében, mind tartalmában. Egy ma is létező helyszín szolgál rendezőelvként a novellák és a cím nélküli, rövi...


Tovább...

Zeneajánló

NaftaZ - Fesztiválszezon
Küldte: soulkeeper

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1138 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz