Navigáció


RSS: összes ·
Pályázati felhívás - Bánkitó Fesztivál

2014-05-21 11:51:28, 526 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

I. BÁNKI NYÁRI TÁRLAT - Szakadj ki a magyar tájba! Bizonyítsd be, hogy a magyar táj nem csak neked szép!

A Bánkitó Fesztivál mára hagyománnyá vált képzõmûvészeti pályázatának idei témája a magyar táj, Az I. Nyári Bánki Tárlatra olyan mûveket várunk, melyek az ember és a táj kapcsolatára kérdeznek rá a 21. század megváltozott társadalmi viszonyai között. Az ideális pályamû a 19. századi magyar festészeti hagyományok újragondolása mellett reflektál olyan kérdésekre, mint haza és haladás, a hazai táj szépsége, menni vagy maradni, az ember otthonra találása. A pályamûvek között nem csak hagyományos alkotásokat várunk, merj túllépni a vásznon!

A pályamûveket (kész pályamunka és/vagy részletes írásos és vizuális tervvel valamint költségvetéssel ellátott elõzetes koncepció) június 22. 24:00 óráig várjuk.

Bármely mûfajban és mûvészeti ágban elfogadunk alkotásokat.

Anyagköltséget elõzetes és részletes költségvetés és terv benyújtását követõen a következõ összegekkel áll módunkban támogatni:
1. kategória 1000-3000 ft között
2. kategória 3000-6000 ft között

Kiállításra kerülõ alkotók egy ingyenes és egy szakmai bérletet kapnak a fesztiválra.

A pályamûveket várjuk:
bankinyaritarlat@gmail.com

Kapcsolat:
Farkas Zsófi: 06303437443
Gottfried Juli: 06205225505

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2014. június 22. éjfél

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 10
Regisztrált: 3
Kereső robot: 19
Összes: 32
Jelenlévők:
 · Öreg
 · PiaNista
 · sötétangyal


Könyvajánló

Simon Gergely:
Költők PanteonjaSimon Gergely: Költők Panteonja

Vajon milyen az utolsó óra egy ember életében? Szomorú, rémisztő, nyugodt, megbékélt? És ha kihuny a fény, az örökké szól, vagy csak egy pillanat a kö...


Tovább...

Zeneajánló

Pokoli Út
Küldte: Tarone

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0601 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz