Navigáció


RSS: összes ·
Raklapfestõ pályázat

2013-10-15 08:49:09, 501 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Mályvavirág Alapítvány„a méhnyakrákos nõk gyógyulásáért és a megelõzésért raklapfestõ pályázatot hirdet: „FESD LE!” a „NÕK EGÉSZSÉGÉNEK VÉDELME” témában.

Pályázat célja: felhívni a nõk figyelmét a méhnyakrák megelõzés fontosságára!
A versenyre 16 éves kortól jelentkezhetnek a kreatív alkotók vagy alkotó csoportok, nõk és/vagy férfiak, egy festménnyel, A/4-es méretben, bármely technikával, papír alapon.
A beküldött festményekbõl zsûri választja ki az 5 legjobbat, a 6. mûvet pedig online közösség szavazza meg.

Ezután a pályázat nyertesei, Budapesten, óriás raklapokra 4,8 x 1,6 m *szél x mag* -festik rá a beküldött mûveket, melyek egyenként kiállításra kerülnek Magyarország hat különbözõ helyszínén, a 2014 januárjában megrendezésre kerülõ, Európai Méhnyakrák Megelõzési Héten.
Méret : 4 EUR raklap vízszintesen, 2 sor magasan.
1,6 m
4,8 m

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a pályázó vállalja, hogy a díjnyertes munkáját a raklapokon is megfesti.
Kérjük figyelembe venni, hogy a pályamûvek különleges kidolgozást igényelnek, mivel az alkotások nem homogén felületre, hanem a raklapok adta hézagos kialakítására történnek.

A beküldött pályamûveket kérjük méretarányosan készíteni.
A kiállított raklap mellett az Alapítvány feltünteti a kép címét és alkotójának nevét is.
A nyertesekkel készült interjút, az Alapítvány honlapján és Facebook oldalán mutatjuk be. A nyerteseket a Megelõzési Hét nyitó programján, büszkén mutatjuk be a nagyközönségnek. A kiállított ’óriásfestmény’ nem csak a nyertes alkotás bemutatását szolgálja, hanem felületet biztosít a rendezvényre kilátogató hölgyek számára, hogy monogramjukkal lássák el a raklapot, ha az elmúlt egy évben voltak nõgyógyászati rákszûrésen.
A raklapmû megfestéséhez az Alapítvány biztosítja a szükséges eszközöket.

Beküldési határidõ: 2013. október 15. - 2013. november 30.

Beküldési cím: Mályvavirág Alapítvány, 2330 Dunaharaszti, Tavasz u. 31-33.

Kérjük a festmény hátuljára a nevet és az elérhetõségeket feltüntetni.

További információ: Takács Gitta: 06-30/342-4260

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2013. november 30.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 3
Kereső robot: 26
Összes: 38
Jelenlévők:
 · bbbbb
 · Öreg
 · PiaNista


Könyvajánló

lilluby:
LülübeJakab Lilla: Lülübe

Lovasíjászok szerint a lóhoz való viszonyulásunkból a külvilággal való kapcsolatunkra lehet következtetni. Gyerekkorom lovasiskolás időszakában az egyik lovat kül...


Tovább...

Zeneajánló

Use your imagination III. (Mindfuck creation)
Küldte: kovacsgabor

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0704 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz