Navigáció


RSS: összes ·
Kortárs nõi hangok - irodalmi pályázat

2013-03-10 14:28:14, 601 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A MAGYAR NÕK SZÖVETSÉGE „Kortárs nõi hangok” – címmel irodalmi pályázatot hirdet.
Pályázni lehet egy pályázó max. két mûvel – vers, próza – egyenként maximum 30 gépelt oldal (A/4 Times New Roman 12, 1,15 sorköz) terjedelemben.

A pályázati téma: nõkrõl, nõi szemmel a világ, nõi sorsok.

A pályázatokon „jelige” megnevezéssel lehet jelentkezni, és az info@nokszovetsege.hu címre szükséges eljuttatni a pálya mûvet, vagy papír alapon az alábbi címre: 1062 Budapest, Andrássy út 124.

Díjazás: A pályamûveket szakmai zsûri bírálja el, a nyertes mûveket antológiai összeállításban jelenteti meg a Magyar Nõk Szövetsége.

A pályázat kiíró fenntartja a jogot, hogy különdíjakat adományozzon az általa kiválasztott pályamûveknek.

Beérkezési határidõ: 2013. 05. 30.
Eredményhirdetés: 2013. június 28.

További információ: www.nokszovetsege.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. 05. 30.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 14
Regisztrált: 1
Kereső robot: 12
Összes: 27
Jelenlévők:
 · Árvai_Emil


Könyvajánló

aranytk:
Kitárt karokkal„Örömmel olvastam Arany-Tóth Katalin „Kitárt karokkal” című verses kötetét, melyet ezúton szeretnék figyelmükbe ajánlani.

Tiszta, őszinte költészet az ő költészete; igazi, mély emberi érzés...


Tovább...

Zeneajánló

Szabó Krisztina: Õszinte gyermekként
Küldte: somogyizsigmond

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1105 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz