Navigáció


RSS: összes ·
Weöres - centenárium

2013-03-06 14:40:58, 490 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Napút folyóiratot kiadó Cédrus Mûvészeti Alapítvány Weöres Sándor születésének 100. évfordulója alkalmából kettõs pályázatot ír ki – az ünnepelt emlékét ekként tisztelve meg.
A) A költõ bármely versének elemzése.
Egy pályázótól egy anyagot várnak. Más megkötés nincs. Terjedelmi határ – józan belátás szerint. Szakmai feltételhez se kötik a pályamunka megalkotását.

B) Egyszavas versek szerzése.
A költõ ismert remeklései a Tojáséj, Remetebál típusú verssereglés. A pályázat kiírója bízik az új, mai teremtõ leleményekben. E kategóriában sem korlátozzák – mennyiségileg – a beküldõk szóalkotó ihletét.

A pályázat meghirdetésének e pillanatában díjalapot meghatározó összeget nem ígérnek (jövõbeli melléállások dönthetnek), ezért – a kiadó évenkénti több pályázata mindenkori jellege szerint – ezúttal a Napút nyári Weöres-emlékszámában való közlést biztosítanak a legjobb munkáknak. A szerkesztõk elbírálása után – a beérkezõ anyagok erõssége és számossága függvényében díj-helyezéseket is megállapíthatnak.

A pályázathoz jelentkezési lap nem tartozik, nevezési díj nincsen.
A pályamunkákat személyesen a kiadóban, elektronikus úton napkut@gmail.com, vagy postán fogadják (cím: Ady Endre Mûvelõdési Központ, 1043 Budapest, Tavasz utca 4).

Beérkezési határidõ: 2013. 05. 10.
További információ: www.napkut.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. 05. 10.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 11
Regisztrált: 1
Kereső robot: 11
Összes: 23
Jelenlévők:
 · Árvai_Emil


Könyvajánló

István Csaba:
Bűnös könyvIstván Csaba: Bűnös könyv

Szó a szóban, mondhatnánk az egyedi stílusú könyv tartalmának jelentősebb részére. A néhol igencsak mély tudatállapotokat tükröző írások kimeríthetetlen tár...


Tovább...

Zeneajánló

SYNOPSIS PROJECT - Metal Brain (Veres István)
Küldte: Synopsis

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0955 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz